Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na mjestu Skenderije, iskljucivo poslovna ili kulturna namjena. Zabraniti potpuno stanove bilo kakve na tom mjestu. Zabraniti izgradnju dodatnih stanova u cijelom centru Sarajeva koje u centru nema mogucnosti za nove dtanovnike i nova vozila!
U prevodu zaustaviti bilo kakav razvoj grada. Nije ni čudo što smo u ovakvom ku.cu...
Nisu postojale informacije ni o prodaji fabrike duhana Sarajevo pa je preko noći Nikšić prodade Poljacima sad kupujete sarajevsku Drinu iz poljske a u FDS-u zaustavljena proizvodnja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
je li od rata ikad bio sposoban direktor skenderije. gdje ih vise nalazite.
Bio je Konaković 😂
Laze, on i treba sprovest prodaju. Pusti njegove folove!!
Pa tebe su i uhljebili da nemas nikakve informacije
Skenderija se raspada unutra, i treba je prodati ali na kontrolisan nacin
nemojte dzabe trositi 10 miliona
Juce ambasadori došli, ulaz 10 km i onda te doceka čučavac u wc ...pa nije 68' napravite 3 wc solje
Nego, ko je ovaj covjek? Ima li on radnog isustvo? Prema Linkedinovom profilu kao da je 20 godina bio na birou, a onda zaredao po nekim ugovorima. Posao u privatnoj firmi bezbeli propao. Trojki je samo bitno da je to anonimus nemusliman koji nit smrdi nit mirise...
a muslimani su se bas pokazali i dokazali, 30 godina ne mogu autoput od 300 kilometara izgradit
Koji je ovo nesposobni palamudan...baš ništa ne radi, nego samo vegetira i uzima platu, a na ovu poziciju ga je dovela stranka jer je bio prije ovoga posla na birou, nezaposlen...
Vrli strucnjaci sa biroa. To samo ko trojkasa ima!
Čuj ovoga, ko da ti moraš sve znati šta ti se radi iza leđa!!!???
Ti si vec bio na rucku i vidio plan,a koverta je legla davno samo za ideju. Bit ce jos.
bazen, dvije dvorane i jedno 500 parking mjesta. trzih centara ima i viska u neposrednoj blizini.
Skenderija se zvala dzamija iz 15 stoljeća, trebala biti pod zastitom drzave ali su je komunjare srušile. Da su po Italiji rusili svoje objekte iz tog vremena dans ne bi imali nista
A šta je bila u 12 stoljeću ? Hajte malo ohladite ne počinje sve dolaskom osmanlija na balkan
ruglo u koje nisam usao godinama niti namjeravam,sivo,ruzno,propalo.Zamisli da se tu sad napravi neki biznis centar sa dvoranama kako bi mocno izgledalo.
Skenderiju ne treba kupovati, nju treba sravniti sa zemljom i onda prodati parcelu iskljucivo za business imi kulturnu namjenu, ne stambenu i ne kombinovano stambenu-business, nego ili business ili kulturnu. Nijedan stan se tu ne dmije napraviti kad bude srusena grebena Skenderija.
Sarajevo centar nema vise kzpzciteta za nove stanovnike i nove grebene Tibre na kojima ce HDZ kriminalci zaradjivati desetine miliona eura profita!