Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Predračunska vrijednost dionice puta od Glamočana do Mrkonjić Grada, koja je duga 63 kilometra, iznosi 620.000.000 eura- HAHAHAHAHAHAHAHAHAH Šestodvajs miliona eura za cestu kojom dnevno prođe 200 auta hahahaha.Moji šumnjaci nećete ni korijenja imati kad vas mile i kompanija ogule hahahaha
A ti se kao razumes u ove stvari, OMG strasno... E da samo da ti kazem da od ovoga nece biti nista. Pozdrav nemoj mi se uzrujavati puno...
Iggy ne treba tu puno pameti. Taj dio BiH je prazan, Federaciji se ne isplati tamo kljukat novac kad se autoput neće koristiti toliko, a ni Hrvati u RH neće dozvoliti da im AC A1 Zagreb-Split gubi promet.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Referendumovi birači jesu glupi ali on ih smatra još glupljim. Ima li iko ko može povjerovati u ovu ublehu? Ima hiljadu razloga zbog čega je ovo neizvodljivo.
Samo da mi je znati kome prave autoput inace u BiH kada znamo da svaki dan sve manje i manje je stanovnistva ovdje. Za 10-20 godina bice upitno hoceli jedno ili dva auta tuda prolaziti. Imate strategiju za uzeti ovo malo love od ovog napacenog naroda i onda sve ostaviti kreditorima. Narod ko j...be .Svaka vam cast.
Nebi bilo lose napraviti auto put i do Kostajnice kao i do Samca,da se malo rasterete granicni prelazi
Neodgovorna politika. Ovdje ce Republika BiH morat preuzet garanciju za jedan neisplativ projekat. Postoji ijedna studija od bilo kojeg instituta ili drzave ili EU koja dokazuje potrebu za ovu AC, nepostoji. Izgleda blentitetska vlada planira pokrast novac isto kao i na termoekektrani stanari (nazalost isto jedna sumnjiva investicija). Bolje bi bilo da izgrade A1-dionicu od Doboja do Odzaka. Garantirani prihodi sa potencijalom rasta. Ali tu se nemoze puno ukrast+A1 je vecim djelom u drugom blentitetu. A svi znamo kako Vlasi mrze Bosnje
Izgleda da ce im zafaliti 10 miliona za onaj jedan kilometar pa ce propasti projekt
Integral inženjering.
bosnjaci u teskoj komi i na aparatima.....rs ce imati duplo vise autoputa i izgradit ce ga puno brze od federacije....a da ne pominjem da ce vas vc koridor potpuno da ostane bez prometa :)))....yebe dodik i nevadi :)))
E druze moj, kako bih ja samo volio da je ovo sve istina i plus da se odmah sad zavrsi ova dionica od 60+ kilometara opet bi imali manje autoputa ali nema veze, hajde da se takmicimo ko ce izgraditi vise, to je prava stvar za CIJELU Bosnu i Hercegovinu :)
Ti dobro znas da FBiH za sad ima oko 110 km autoputa, a RS tek 36 km? Kad se otvori autoput Banja Luka - Doboj, Sumska ce imati tacno 36 km + 72 km = 108 km autoputa. Medjutim, posto se dionica Mahovljani - Prnjavor gradi sporo, Federacija ce zavrsito zapocetih 36 km autoputa otprilike u isto vrijeme. Dakle: mastas bez veze. A zasto bi koridor Vc ostao bez prometa? Sarajevo - Zanica je najprometnija cesta u drzavi i pada prometa nece biti, niti ima potrebe. Po tvojoj "nestrucnoj racunici ispade" da ce se narod voziti dionicom Doboj - Banja Luka - Jajce - Zenica mjesto Doboj - Zenica? Hahahahah A ako aludiras na par stotina vozila iz Slavonije koji idu na more ... Pa i ako RS zavrsi (a nece) autoput Banja Luka - Mkronjic grad, saobracaj opet mora ici dionicom Mrkonjic Grad - Jajce - Bugojno. Dakle: ako Federacija ne "zavrsi svoj dio" od Mrkonjic Grada do Livna, prije ce autoput Banja Luka - M. Grad ostati bez prometa nego Doboj - Sarajevo - Mostar.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kako su se gurali traktorima iz Hrvatske, sada ce rahat traktorskim gasom do daske za Srbiju.
smRdi, zulja li vas Dodikova kyta u dupetu ?
Nemojte mi brisati komentare, šup.ci jedni!