Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'99 je dionica bila 150$, a sad 1000$... ukupno ima skoro 20 miliona dionica na tržištu... znači lova velika.
...masonski projekat... - kada bude najviša prodaju ga nizašta i padne kao kula od karata...zato nemam love niti mislim uzeti i da imam...vozdra
Ja sam '98 podigao kredit i kupio 5000 dionica, toliko od mene!
ccc neki dan gledam, bile 888.50 i polako se povecavalo ovo iza tacke, kad sad odjednom 1000 :) Evo sad trenutna 1012.00 :)
900 + 10% je 990 a ne 1000...
"Proteklih mjeseci njihove dionice su se kretale OKO CIFRE od 900 dolara, ali je preko noći njihova cijena porasla za 10 posto, čime je za samo nekoliko sati njihovom tržišnom kapitalu dodana vrijednost od 25 milijardi dolara." De malo bolje pročitaj taj dio teksta ! ! !
Ma uzimat dionicu po dionicu, jednu ove godine pa drugu kad se mogne
ja od toga ništa nemam
Koga boli briga, ima neko drugi ko je ulagao :)