Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa lovom iz Razvojne banke???? vlada je usvojila izvjestaj i sta je planirano??? A i ovi sto rade su sramota. nigdje nisam vidio da se autoput gradi od 07 do 15 h!! unmjesto u tri smjene!
...joj Brankovicu-joj! kako te bolan nije stid-kako te nije strah od boga... sto rece ovaj gore kometator-svijet pravi kroz 20 km tunela autoput- a ti nemozes da raju isplatis ni do Kaknja... a gdje je Zenica, a gdje je Doboj i Bos. Brod...??? love ima-al\' kad ce te prestati samo da ubacujete u svoj djep?! Kad?
Vec 30 godina prave ovaj autoput hahahaha, a svijet vec pola vijeka pravi autoputeve u gradovima.Stoko.
Dagle im doticnog autouta na samo dvije trake. Pa ovo je smijehurija. Ali zato imaju minarete sa pet-sest raketa.
@@geograf \"Dobrinje( izmedju Visoko i Kakanj). \" Bravo, vec sam se zabrinuo da niko nece skontati Sto se ostatka tvog komentara tice, ocito si procitao vijest nakon sto je ispravljen naslov. Da, i malo poradi na padezima ;)
Pa će otici Branković da se slika kad se pusti i ova dionica u promet...par kilometara wow...pa mene bi bilo stid se pojaviti tamo. par kilometara grade vec skoro godinu dana. pa to nema nigdje. za godinu dana ljudi zavrse po stotinu kilometara a ove sunje ni par kilometara. al zato nek imamo milion premijera i sto miliona ministara i milijardu pomocnika ministara i cega vise ne. svaki seljo danas moze biti ministar...ccc
Ko li ovdje koga prca u zdrav mozak? Ovo je ko zna koje prolongiranje roka za zavrsetak radova... Svaki dan prolazim ovim putem i vec nekoliko mjeseci nema nijedne masine da nesto radi... Sve stoji od novembra prosle godine... Nije mi jasno kako niko ne postavlja pitanje sta se sa ovim desava, zasto se nista ne radi... Vec odavno je ovaj dio puta trebao biti zavrsen... U svakoj normalnoj zemlji bi do sad ministar dao ostavku, a nasem je sve drugo vaznije od \"najvaznijeg drzavnog projekta\" Ma putuj Evropo!!! Nemoj vise cekati na nas...
Evo sad sam se na Nedzadom cuo, kaze ne brini jarane evo ja po zakonu sredio do jula oca mi da bude nesto, kupujem malom apartman pa sam zauzet ali bice autoputa,pa nisam mu dzaba uzeo A4 novi da voza po seljackim putevima.
Ma ja ebeš puteve.... neka su oni u administraciju (državne jaslie) priveli još 250 novih sisaca love. Još malo pa ce nam administracija umjesto automobila uzeti svako sebi po helikopter, tako da nece morati da drndaju po rupama i troše novac gradzana za rezevne djelove... ležaji, amortizeri, felge, gume... Bolje je da svaki sisac budzeta ima svoj helic i da bezbrizno leti, a nas raju obicnu ko .ebe, mi smo i navikli na rupe, kada nema rupe na neki 50 metara ne osjecam se dobro muka mi bude.... valjda organizam naucio na muckanje. Trebali bi uvesti jedan od uslova za prikljucenje EU raforma privikavanja gradzana BiH na dobre ceste, tako da svaki gradzanin mora provozati 200 metara bez i jedne rupe.... A naša administracija neka uzme krediti cirka 175 milona KM za dvije stotine metara dobrog puta.... Ako nebudu znali kako uzeti lovu... Neka im Mile kaže. On je majstor u gradnji puteva, jedina mana je što metar tog puta naplati petnestak puta vecoj od uobicajne.
ti izgleda da trebas malo to bolje procitati.Niko ti ne spominje dionicu izmedju Kaknja i Zenice, jer jos nije dosao do Kaknja... autoput od Kaknja prema Zenici prolazi preko Drivusa...stim sto u stvari autoput jos nije stigao kako treba do Kaknja jer se nalazi na podrucije Dobrinje( izmedju Visoko i Kakanj).
Naravno, a nakon toga ide dionica Grbavica - Maglaj, hehehe :-)
Haj brzo ispravite naslov dok neko nije vidio. hint: Kako li se zove ono mjesto izmedju Kaknja i Zenice, a nije Dobrinja.