Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KONACNO: NOVA VRATA BIH METROPOLE!!! Juhuuuuuuuuuu
IMA! A jesi procitao da je Sarajevo spremilo 25 miliona KM za VODOVOD cime ce se rijesiti SVI PROBLEMI??? Sta ce te onda pljuvati??? Jos kad cujete da se osniva SARAJEVSKI HOLDING kao najevca kompanija u BiH past ce te na GUZOVE!
Bitno je da se za te stvari ne koristi novina, "Srpska rec", "Politika" i slicno... To vec nije zdravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Banja Luka i Dodikstan na aparatima: Teheran se gradi kao mali Dubai! ;-)))))
Dok smo mi HTJELI CIJELOVITU BIH BEZ ENTITETA, vi ste ODBILI "PRUDSKI SPORAZUM" bez IKAKVOG BITNOG RAZLOGA - jer ne zelite zadiranje u "granice RS-a". Sad ste postali DNO EUROPE SKUPA SA KOSOVOM. Da je u FBiH dosta toga CRNO: JESTE! Ali smo "Svicarska" za Republiku Sumsku! A sad gledajte kako se grade metropola Sarajevo, te gradovi poput Tuzle, Mostara, Bihaca i Gorazda! Samo vi birajte DODIKA! Kosta ce vas glave - u finansijskom smislu! Vec sad je penzija u FBiH DUPLO VECA nego u RS-u!
A vama nije stalo da napravite Srbistan koji imate? Sta to fali Bosnjakistanu ili Trokutistanu? Jesi zaboravio da je 60% ekonomije smjesteno u zoni Sarajevo - Gorazde - Tuzla - Zenica ? Smijesno ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vozio sam prema gradu sto dvadeset na sat nisam bio pijan, a ni napušen čist kao ruža sa suncem u očima vozio sam prema gradu sto dvadeset na sat Vidjeo sam kao mašeš i oduzeo gas ušla si u moja kola i svezala pojas A na radiju je bila ljubavna pjesma moja ruka na tvom ramenu tamo na cesti mi je ostalo srce na vrućem asfaltu
Evo tog otvaranja na Nadreality Show-u... https://www.youtube.com/watch?v=A5xaL82_9Fk
Sta ce nam ovo kad mi volimo da se guzvamo i utrkujemo od semafora do semafora
Ja se nadam da ce se ovime rasteretiti gradske guzve jer svaki dan se vracam s posla sa Stupa do Kobilje glave sahat i po, ako se ne rasterete ja odoh na autoput jer ovako vise ne mogu :D
Respect. Ova petlja je bila najveci problem i sa ovime koridor i ostali dio autoputa dobija na znacaju. Jos kada se rijese transferzale u gradu, trebalo bi biti mnogo bolje.
Kako me ispunjava ponosom kad čitam ovakve vijesti.
tamam trebam izvest kravu malo negdje da prohoda... a i ono stado ovaca imam kudam sad oćerat do romanije
I kako cemo je zvati? LOT? 1A? Ili samo A?
Gradski autoput?
Konacno nesto sto cekamo 40 godina. Bravo!
Hvala Titi i SFRJ sto nisu napravili ni kilometra autoputa u BiH. #IronyOff
Hvala Bogu, da je vise ovakvih vijesti....
Uskoro vise vijesti o i infastrukturi u Sarajevu! SBB je VEC pokrenuo postupak oko izgradnje 1. transverzale od Marijin Dvora do Sipa. Saobracajnica ce biti GRANDIOZNA sa OGROMNIM petljama "GRAND", "VELESICI" i "BARE". Opcina Novi Grad krece u izgradnju 9. transverzale, a Ilidza zavrsava cestu do Hrasnice. Nastavlja se i izgradnja Juzne longitudinale, a kanton obnavlja vodovodnu mrezu za cak 25 miliona KM.
Još samo da nas kerovi prestanu ganjati i da otjeramo ovog neradnika i uhljeba sa mjesta komesara policije i postavimo pravog policajca....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek je sa srecom, pa da vam se osladi i da napravite jos ovakih puteva. :-) I to ubrzo, a ne opet da godine i godine proleze dok se nesto uradi.
Efendic je vec pokrenuo postupak, a opcina Novi Grad, Kanton Sarajevo i Ceste FBiH su vec osigurale 14 miliona KM za nastavak gradnje Gradskog autoputa. Slijedi izgradnja novih killmetara autoputa i cvora Sarajevo - Ulica Safeta Zajke, a poslije toga i cvora Sarajevo - Boljakov potok u sklopu izgradnje 9. transverzale.
ajde, ajde!