Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Coca Cola je Veliko Sranje.
...ovo pice sto prsce u nos me podsjeti na jos jednu rijec da te naučim :-D Squirting :-D
e, tu rijec vec znam.. samo ne vjerujem u squirting, to je isto kao i golden shower, 100%..prije toga se najedu lubenice, ili popiju colu :P
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
cionistički Otrov kojim se finansira ubijanje djece i otimanje palestinske zemlje!!!
kad uhvati gerd i mučnina nema boljeg od popiti colu, bolja je zero meni jer je ova previše slatka, ali ništa ne umanjuje kiselinu i smanjuje mučninu brže nego ona pa vi recite što hoćete! A da je nezdrava, to svi znaju, ali što je danas zdravo!
pišete gluposti, onda sam ja najveći ubojica palestinske djece koliko sam cole popila...trebaju mi suditi za genocid, lol! ima ista spika i s pepsijem, stvarno imate prebujnu maštu, osim toga ja i nisam muslimanka....
http://www.youtube.com/watch?v=2Nf-ykWjIL8 Pogledajte ovopa onda kupite.
Masovni bojkot izraelskih proizvoda. Dok mi konzumiramo njihove proizvode oni pobiše djecu u Palestini.
Ma ljudi, Sky kola bolja 50%. Gotovo nikad ne kupujem ovu.
SENZACIJA
http://en.wikipedia.org/wiki/Muhtar_Kent
Potpuno je nevjerovatno koliko ste ogorceni a jos je nevjerovatnije koliko neznate! Cola se svugdje u svijetu radi lokalno, sirup se kupuje od Coca-Cola kompanije i puni u razlicitim punionicama po svijetu! Ovdje je lokalna i proizvoje je lokalni jer se mjesa sa nasom bosanskom vodom. Na kraju krajeva da malo vise koristite internet ne bi lupali svakakve gluposti i sigurno bi znali da na celu "jevrejske" kopmanije nikada ne bi mogao biti jedan turcin!
Svaki proizvodac je duzan po zakonu o zastiti potrosaca na deklaraciji proizvoda navesti njegove sastojke osim prevaranata kao koka kola(kao tajni sastojak,mozes misliti) Svaka etiketa s prehrambenih proizvoda mora sadržavati temeljne podatke koji daju odgovore na sljedeća pitanja; što je u pakovanju, tko je proizvođač, odakle je proizvođač, koje su sirovine korištene i kolika je neto težina proizvoda.
Ja sam skoro pa ovisnica o koli, tako da bila izraelsa ili ne ja je popit moram !
Izrazite svoje osjecaje pjesmom tako sto cete podrzati ubistvo hiljade Palestinaca..
Najjaci su mi ovi komentatori sto bojkotiraju proizvod zarad politickih uvijerenja hahahah mislim cola je smece to se slazem ali povezivati to i izrael gluposti nikada kraja..A svaki dan konzumiraju proizvode domace proizvodnje koji su u vlasnistvu lokalnih mogula koji su finansirali ovaj nas domaci rat i ubijanje izmjedju nas domacih...licemijerstvo i glupost na svome vrhuncu
Ko popije gajbu kole isto je kao da je ubio palestinsko dijete,hajte genocidasi navalite pit kolu vidim da bi ih sve pobili posto vam je mile ronhil drogeras kokaina rekao da morate podrzavat fasiste kao sto je i sam mile koks.
wtf
Je** rakete i Izrael Bosanci i Hercegovci i kola ubijaju Palestince
izraelci
Ja ga nekupujem već 3 godine ne samo iz toga što finacira židovske prohtjeve nego i zbog toga što je šećerna bonba razlike između nemačke us cole su goleme a kodn nas je ona doprema kao sirup pa ispada da pijem sirup a ne colu.
Po takvim parametrima bosna je već u EU, ma daj šta pričaš uzmi colu iz njemačke i ovu ovdje i testiraj na ulici sa prekrivenim reklamama i pitaj ljude koje je kola pa ćeš vidjeti razliku a nezaboravi i osjecaje koje moraju izjaviti kozumenti.... to je već urađeno al vidim da si iz te firme pa isproba i ti i uvjeri se.
Tačno je da cole ima gdje hljeba nema np. Indij u kojoj cocakola oduzima vodu mjestanima pa ovi ostanu i bez hrane i vez vode radi cole, jednostavno rečeno coli je bitan profit i to će ostvariti pa makar i narodi umirali, još jedno cola je otrov na dulje i ubacuje se poseban dodatak za navikavanje pa tako koliko god popio žeđ je prisutna.