Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro gorivo ponovo ide na 2.30...
Ova trgovina i nacin koji su smislili diktatori svijeta je jako losa za svijet jer cijena nafte nije realna ni sa 20 dolara po barelu jer je skupa i precijenjena..
Kanite se Hife i te politike naftasa, u 21 mozete i sami "kupiti" virtulano naftu i zaraditi. Ja sam kupio barel po 9$ i na ulozenih 250€ ciste zarade preko 500€. Tim mozes servisirati sve sto Hifi vise platis. Ko ima veca M* moze uloziti i 1000€ i zaraditi ozbiljne pare. Manje kukanja vise aktivno raditi sve se moze
klimatski dan je blizu....samo Alah istina je ☝️💚
Odo napunit rezervoar