Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svijetu padaju cijene, a nas razguli konzum
Mi nismo odavle
...kod nas cijene pozlacene,Bake ih pozlatio .
jest, pa babuka mu stranku ostavio u "Amanet"
ama sta je sa nama??
E jebiga mi smo samo dio svijeta kad treba nešto poskupiti.npr. energenti .... .a kad treba nešto pojeftiniti mi nismo dio svijeta.
Zato ja kazem nista ne kupovati po samoposlugama samo direktno kod seljaka tj. proizvodjaca, ja to radim vec godinama sve najbolji kvalitet, bez hemikalija i poprilicno jeftinije. Zasto bih ja kupovao dioxin pilad i jaja iz Belgije ili Madjarske kad mogu od covjeka za kojeg znam kako proizvodi?
Hahhahh seljak lud si! Pa ne zivmo svi na selu ko ti.
Vidis, biti covjek seljak nije nikakva sramota to je casno zanimanje medjutim biti seljacina e to je vec nesto drugo. Ti ocigledno spadas u ovu drugu skupinu. BTW rodjen sam i oduvjek zivim u gradu ali znam da postoji i svijet izvan granica moje mahale pa svako malo sjednem u auto i odvezem se na neko lijepo mjesto. ja sam svoju djecu naucio da ljude ne cijene po tome kako izgledaju ili gdje zive nego po tome kakvi su ljudi. Tvoji su roditelji ocigledno zakazali u tom smislu ... na tvoju zalost.
Kod nas standard mashala,pa mozemo luksuzno da zivimo...ccc
možda u svijetu......al mi smo vazda bili kontra
svuda osim kod nas
kad ce kod nas na marsu pojeftinit
Kod nas je sve suprotno. Cijene rastu, a narod gladuje. Znaju naši trgovci da ljudi moraju jesti, pa žele da se na bijedi obogate. Nema niko da uredi ovu oblast i da spriječi trgovce u divljanju. Kod nas je sve apsurd do apsurda. Da li će potrošač u BiH biti nekada zaštićen?!
Samo kod nas rastu ;)
Ovo će biti ko izdrži izdrži, kakva 93...
Smanjuju se i plaće i radna mjesta.
gdje padaju da odem uzet fasungu
Ja mislim da treba uvrsti takmičenje najboljih komentatora na klixu. Npr. takmičenje u brzini koliko moze komentarisati članaka u minuti. Onda takmičenje u kvalitetu odnos pluseva i komentara.. I tako puno kategorija. Dobra ideja a?
Ideja odlična, maltene fantastična.
@zaklin, hahaha, jel' se to plaća :))))? Slušaj, ovdje ti nisu mjerodavni dislajkovi i lajkovi da bi se ocijenio kvalitet nekog komentara. Mnogi ne poznaju vrijednosti napisanog, tematiku, vode se nacionalističkim ili stranačkim idejama. Zatim ima onih koji ustanu na dvije lijeve :))), ma ima nas svakakvih, tako da ti taj kvantitet nije mjerodavan za kvalitet ocjenjivanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)