Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lopovi,energopetrol prije 2 dana stavio cijenu dizela 2.26 da bi danaas cijena bila 2.36,divlja zemlja
A realna cijena bi trebala biti 1.60KM sa svim državnim nametima. Kad je nafta bila 100 USD kod nas je litra bila 2.30. Sad kad je cijena pala 30% još uvijek iste cijene a trebalo bi biti oko 1.6-1.7 KM po litri goriva.
Realno 1litar=1KM
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Na Hifi Dizel 2,26KM !!!!!!!!!! 10pf ga snizili i kazu kupuj domace !!!!! a "nas te oguli da mogu kozu bi skinuli s' naroda P.Materina !!!!!!!!! Cast izuzecima kojih je nazalost sve manje...
Hebiga kakva je sad razlika ja na Stupu gledam 2,01 KM. ko sad kakvu racunicu ima ne moze covjek biti pametan nikako.
Ja maloprije prolazim pored Hifine pumpe na Bistriku cijena Dizela a i beMzina ista 2,26KM ... jucer bila 2,36 KM !!!!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dizel u Bijeljini na NIS-ovoj pumpi 1,89
Austrija- sirova nafta $120 -diesel-1.35€ .........sirova nafta $ 85 -diesel 1.22€ ....... sirova nafta $ 70 -diesel 1.19€ ........ Niste jedini kog varaju...Boli drzavu uvo za nas-bitno je koliko se poreza ubije a sto veca cijena diesela to je veca zarada...
ali zato kod nas plata 1000KM a kod tebe 1000evra ,znaci poredimo plate cijena goriva kod tebe u ``WIEN`` je 1,2KM u ``nasim primanjima:)
@milanmitrovic--nesto nisi skuzio:ovdje je prica o odnosu cijene sirove nafte i krajnje cijene na bezinskoj crpki.I taj odnos je u svim drzavama nepravilan tj kada cijena sirove nafte malo poraste -automatski 3 dana poslije skacu cijene na crpkama a kada cijena sirove nafte pada-onda se ne desava nista ili skroz polagano pada cijena na crpkama..Nema to znaci nikakve veze s mojom ili tvojom placom ;-)
a mi svi pusimo karu i pisemo po pogresnim zidovima.
Lopov lopova uvijek osjeti... Lopov, lopovu svaki pokret zna nema tajni tu, nema kajanja... Uzeću ti sve, uzećeš mi sve moja duša je na to navikla plaši me što znam, prevarićeš me kao sudbina, kao sudbina.... Tu je to... pjesma Indire Radić i naših državnih lopova... :)
JUTROS NA ENERGOPETROLOVIM PUMPAMA DIZRL 2,36 BRAVO DRŽAVO
i na gazpromu je ista cijena
odmjeravanje muda između Rusije i Amera...kao Ameri ovo naredili ne bi li shebali ekonomiju Rusiji i da posustane oko Nato-a...Ameri glupi ljudi do bola
Tacno kada treba Ruse j.ebati onda se snizavaju cijene. A do sada je bila pljacka.
Čitam tekst i nigdje nas ne spomenuše. Šta je mene briga za barele kada naši mafijaši i ne trepnu okom pri tim pojeftinjenima. Dobra vijest je da je Gazprom konačno uzdrmao tržište svojim cijenama. Dizel je 2,11. Na Stupu u Sarajevu je čak 2,01 litar dizela. Bravo Gazprom, da vidimo sada ostale... Da Da, dobro ste čuli, 2,01 ne LOŽA nego pravi DIZEL :))
Pravi ljetni dizel. Čekajte dok smrzne.
poskupljenje za mikrosekundu a snizenje cekamo danima
Sta serete cijene iste juce na HIFI sipao treba ce nasima pola godine da spuste zato su brzi kada treba poskupjeti cim cuju odmah ujutro druga cijena .. drzava je smijurija ziva !
Trgovci u BiH su bezmilosne šićardžije... Pa majku mu jeste li svjesni koliko ste stanjili novčanike građanima.... Pojeftini pšenica za 50% pekari drže maximalnu cijenu hljeba, o nafti je već sve rečeno... Nema ovdje ni L od liberalne ekonomije, uvozni lobiji i svi oni koji učestvuju u lancu distribucije do potrošača su čvrsto uvezani.... teško da bi i bojkot kupovine pomogao, jer oni su se tako enormno obogatili, da bi mogli podnijeti i mjesec dana da im neko ništa ne kupuje...
Damn true!!!!!
Haram da vam je svaki dinar.Od onog kod koga sipamo pa sve do Bakira.Treba pobjeci iz ove zemlje,zasta su nasi ginuli da bi nas mogli Bakiri,Miloradi i svakorazni maloumnici sutati nogama...Jebem te drzavooo..
sto ne spomnu radoncica? ima li u cijeloj BiG da je iko vise love "zaradio" od njega?
Ma i njega ,ko ga jebe!!
divlja zemlja divlje cijene divlji narod. Nek patrioti sipaju po 2,36 KM da Bog da sipali za 5 KM nek ne sipaju za 2,01 KM
e na stupu je cijena goriva 2,01 KM na Gaspromovoj pumpi zato što, donekle, moraš maksuz otići tamo jer je donekle izolovana novom cestom a i bez toga na njihovim pumpama je regularna cijena 2,11 KM. Pa sad ti vidi isplati li se ići na DOMAĆE benziske pumpe HIFA i ENERGOPETROL i sipati za cijenu 2,26 i 2,36. Hebo te domaće kad oguliše domaćina. Uzmite papir i olovku ili nepismeni glupani digitron u ruke i izračunaj te razliku. Ja ću sipati gdje je najjeftinije a kvalitet svakako je nula na svkoj od pumpi.
posteno :D
Vozite se sa Gazpromovim gorivom dok vam ne smrzne. Ljetni dizel je u pitanju.
Spistit će CIJENE...dok NAMLATE lovu. Koji ORGAN treba da UPOZORI? Cijene goriva za danas na Europskom tržištu: http://www.fuel-prices-europe.info/
@ SA2 Brate, daj i mene zaposli u HIFI, koliko te placaju da blatis konkurenciju??? Cuj ljetni dizel, sta pricas? Neko pise, sipaju jestivo ulje... Vjeruje li ko u ove bajke? Pitate li se sta Hifa mijesa u svoje gorivo??? Svi su oni u 5 deka, sto bi narod rekao tako da nemoj jedne blatiti a druge dizati u nebesa. Jasno je, ako hoces kvalitetno gorivo, zna se gdje se sipa ali valja i platiti pasa moj...
Ne blatim ja nikoga bez razloga. Ovo sam čuo iz više izvora, govorim iz dobre namjere. A inače nemam veze sa Hifom osim što točim kod njih i podržavam ih kao i svaku domaću firmu. Vjeruj mi da nisu svi u 5 deka. Nadam se da ćeš to jednog dana shvatiti. Pa baš to ti i govorim, zato i jesu malo skuplji, ali makar znam šta plaćam.