Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je nisko samo rastinje, cijene nikako nisu niske! Iz Sarajeva kad letis ko da letiš na letećem ćilimu sa Aladinom lično takva je cijena, a i uzbuđenje kad se vraćaš, nikad ne znaš hoš sletit i hoće li te preteć... Zato moram potegnut često do Tuzle kad su Švedi u pitanju, a do Splita kad je za Engleze. Iz Tuzle se lijepo putuje kad ides ko moja mati na markale, sa jednim cegerom i dvije kese, samo osoblje na aerodromu je pojam bosanskog javašluka. U Sarajevu je 2dcl H2O 3 Km i dalje.
Ako uopste poleti zbog magle...
Nadam se da ovo nece usporiti nezaustaljivi razvoj i prodor BH Airlinesa na evropsko, pa i svjersko trziste!!!
Prilika za teroriste hahaha
pogledajte nebo na slici: "chemtrailsi" ili hemijski tragovi na nebu...
Tacno , prevoznik ..Avio kommanija Madzarski Wizz..primjer letovi iz Njemacke prema Sarajevu i Tuzli tako su jeftine za nevjerovati...,doduse imaju te posebne tarife ,kao naprimjer rezervacije dva-tri mjeseca unaprijed.!
ja volim da letim avionom, upoznajem nove muškarce širom svijeta... nove zemlje ... volim sve to
poleticu, poleticu, poleticu
I sigurnost u svijetu, a pogotovo u avionima nikad nije bila gora
Tuzla → Eindhoven 315 KM Tuzla → Stockholm Skavsta 255 KM Navalite narode, još malo pa nestalo. Sokova, čipsova, sendviča, viskija, parfema...
Köln-Sarajevo-Köln 149euro plus 15 za kofer jedan pravac
pa zimi (osim oko praznika) su uvijek jeftinije karte. Kome se igdje ide po ledari?! Al zato se ljeti svi uzvrte, samo da je guzici vidit puta
klix sta vam znaci a svijetu rekordno niske ?