Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mravu ne seri. ako MORAM svaki prelazit 30 kilometara, bolje da ih prelazim za 2,15 po litri nego za 2,45 ali ja kako vidim kod nas uporno raste cijena goriva, a u svijetu kao pada. tko tu koga...
cijena nafte pada a unas raste
Čik da vidim hoće li pojeftiniti gorivo?
sipak zbog krize, libijci im se dali..
Kod nas to nije slucaj. Kod nas nema jeftinih energenata. Ali, ne brinite, niko se nece pobuniti, nismo mi ta japija...
Srećo moja \"Dadsonson\" skupli energenti bi ti pomogli da se smanji tvoja ljubav prema kanti koju smatraš svojim putničkim automobilom, pa bi više bio zainteresovan za pobunu i štrajk protiv skupocjenih političkih mafijaša.
to sto cijena pada nas ne interesuje,jer su naši uvoznici i distributeri kupili nafte po večoj cijeni bas koliko im treba do novog poskupljenja na svjetskom tržištu .
Hej \"Dadsonson\" kvaka je u tome da ako budeš skuplje plaćao gorivo, onda će ti više smetati \"skupocjeni politički mafijaši\" a to znači da bi onda bile veće šanse da bude kao na primjer u Njemačkoj: \"NIKO IZNAD ZAKONA\" JEL KONTAŠ ?
Hajmo narode, eto pogledajte na primjer cijene energenata u Evropi pa možete jasno uočiti da su \"skupocijene političko-mafijaške kaste nedodirljivih bogova\" najmoćnije upravo u onim dijelovima Evrope koji imaju najjeftinije energente. Isto tako u Evropi najjeftinija žestoka alkoholna pića i najjeftiniji duvan su isto karakteristika mafijaških političkih sistema. Provjerite i uvjerite se. I malkice pokušajte da razmišljate. Napregnite malkice svoje moždane vijuge.
U cijelome svijetu važi jednostavno pravilo: SVI SKUPOCJENI POLITIČKI MAFIJAŠI MANIPULIŠU NARODOM TAKO ŠTO MU OBEZBIJEDE JEFTINE ENERGENTE, JEFITIN DUVAN, JEFTINA ŽESTOKA ALKOHOLNA PIĆA. Jel vam jasno narode ???