Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prava firma, a ne oni uhljebi iz GRAS-a
Upravo tako! Njima dati šine i sve ostalo. Za 10 godina imat ćemo transport kao u Beču.
Zar ne mislis da se ljudima raspe kamen u bubregu od te divne voznje😂😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Gras je drzavna firma ,volio bi da vidim da se vozate bez karte u centrinom busu . Grasove ljude udarate ,bodete nožem ,nemate karte
Centro majka
ima se
Sve se radi sistemski, prvo se GRAS-u nametne uprava koju podržava režimski sindikat sa Adnanom Himzanijom na Kantonalnom nivou koja pravi konstantne gubitke, pa se zaplijeni dio voznog parka GRAS-a, a rentabilne linije daju Centrotransu, sve dok Konakovićeva vlada uz medijski i pravosudni blagoslov potpuno neskloni GRAS, jer je nerentabilan.Centotrans i njegov stvarni gazda Fehim Sejari dobivaju koncesiju i nešto što vrijedi 50 miliona eura, ostali plaču i čekaju zlatne kašike.
Ovom covjeku treba dati gradski saobracaj. Za 2 godine imali bi tramvaje i stanice kao u istanbulu. Gras i grasovi lesevi kuci da gledaju pink.
Svaka cast Centri prava gospoda. Ali gospodo vi sto rukovodite Centrom sjetite se malo i radnika pa im povecajte plate. Ok je sto vi ulazete u razvoj i nova i sigurna vozila ali ipak jos uvjek je potreban COVJEK da vozi odrzava itd ta vozila pa mu zato dajte koju stoju vecu platu i bicete jos veci i bolji
U centri vozači međunarodnih linija, sate u kojima je obavezan odmor, provode radeći fizičke poslove u krugu firme, pa kada zaspi dok vozi, onda prebacuju krivicu na njega.
Stetoskop, jel to u grasu toliko propuh da mozes i komentare da pises...
Licemjerstvu nikad kraja... Pljujete po GRAS-u, a placate li karte ili se svercujete? U Centri morate platiti. Ja sam prvi koji jedva ceka da se GRAS privatizuje i smatram da je trenutni jedini Centrotrans taj koji ima kapcitet i kvalitet, ali i gradjani su jednim dijelom doprinjeli da GRAS zavrsi ovako.
De ba brko ne laprdaj. Quracc bi se provukao bez karte da je sistem kako treba. Nego ih se yebbe jer im plata ide iz budzeta radili - neradili. To je najveca kuga bosne i hercegovine, radnici kojima je plata zagarantovana a otkaz nemoguc!
Dobri autobusi , svaka čast !
Pisam Centru privatnik je privatnik.Karta bi bila 5 KM umjesto Grasovih 1.80 i boli me sto ima klimu i WiFi 1.80 je burazeru taman.
Kad sa krave sidjes na beton naravno da ti je dovoljan gras. Vrijeme je doslo da se vi takvi pocnete emancipovati ili usutiti u svojim brlozima.
sve treba privatizovat
A vozaci rade za male pare stalno na putu umorni pospani
Zelimo centrotrans da preuzme tramvaje i trole
kad bi ti moro platit kartu vidio bi koliko bi želio
Mozda bi debil Fišo i odgovorni u ministarstvu malo ovo trebali pogledati...A ne,oni su zauzeti pregledanjem dokumentacije kako bi ukinuli jos neku liniju ovoj firmi koja je za svaku pohvalu i dati je smrdljivom i propalom Grasu,a on ce je obavljati kada mu bude ćeif.Npr.Vijecnica-Hrasnica.Jos nesto,Grasu od srca zelim sto brzu propast.Zasluzili ste to,nazalost.
medijska propagande za zatucane sarajlijice
Pohvale za Centrotrans, samo naprijed!!