Sastanak evropskih lidera
0
Čelnici postigli dogovor, euro je spašen
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni ja više kredit neću vraćati banci kad mogu Grci mogu i ja, ko ga j...
Nikoga to ne interesuje, jer odkako je počela evropska globalizacija, niko ne živi kako treba. Svi rade samo za dugove, nekada se radilo da bi se uštedelo, jer se moglo uštedeti. Sada ako hoćeš bilo šta skuplje da kupiš, platiš kamatu. Demokratija podrazumjeva slobodu govora, što se i propagira u njenoj definiciji...ali da li smo svjesni da plaćamo porez na tu praznu priču?? Demokratija je samo mđioničarski trik, imaš slobodu da djelješ po vlastitom nahođenju...sve dok plaćaš za to što si živ. Došlo vrijeme kada čovjek radi za državu.
ako nekoga zanima kako funkcionise bankovni sistem u europi i svijetu pogledajte ove tri epizode http://www.youtube.com/watch?v=8F4IGwuKdUQ http://www.youtube.com/watch?v=q2Yjoi2_5pw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=47WM2BhklmM&feature=related
Šteta. A ja se taman ponadao konačnoj propasti ove nakaradne tvorevine i njene us...e valute.
a nasima za jedan najobicniji dogovor 365 dana nije dovoljno
Najzanimljivije u svemu sto velike drzave stanu iza privatnih banaka i prcaju drzavu, umjesto suprotno... Ne otpisuju banke ni fening, a ne pola duga. Neka fora se tu krije sto ovi lopovi nece da kazu.
Libijske MILIJARDE su u njihovim rukama, j\'bes grcku sicu...
Kao sto rece prethodnik.. Rikardo... ipak je otpisano 200 milijardi duga prema evrope prema Libiji... nije onda frka da se otpise... ;) moze se hoce se...
Nikad banke ne odustaju od svog duga, ovo je prića za malu djecu. Njima je nešto debelo obećano. Libija je pala, pa ća ta nafta popraviti bankarske dugove.
i pogodite ko ce otplacivati grcki dug : MI SVI neposredno... ubi demokratija