Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopov argumentovano u tužilaštvu stoji prijava od 15.10.2007 god protiv Hasana Ćelama i prof.dr.Mehmeda Jahića koji je pokrovitelj svih kriminala. Sve kriminalne radnje Jahić odradi na Ekonomskom fakultetu a Hasan provede kroz institucije. Evo tužilaštvu dokaz 14.11.2007 zaprimljena krivična prijava koja kreće od Medium Osiguranja iz Travnika gdje je Ćelam na nezakonit način pribavio milione preko osiguranja, a Tužilaštvo šuti. Prikrio kriminal u Trgovini Borac, podnesena krivična prijava2015
Ma vidi mu se na čehri da je plaho sposoban čoj'k !!!
Čovjek koji je na funkciji još dugo poslije isteka mandata kao bi sakrivao lopovluke političara i tajkuna od Travnika do Sarajeva. Lopove je li te stid radnika Borca i njihove djece ?!?!
Lijepi komunizam !
Čuj šta kaže: "Osnovni problem na tržištu vrijednosnih papira je ograničena ponuda različitih vrsta vrijednosnih papira, nedovoljan interes investitora i nelikvidnost." Osnovni problem je vaš lopovluk ! Da mi je samo 1% onog što ste pokrali i ja bi bio multimilioner !
zalij tu biljku iza leđa debilu sva se osusila
Mrcina
on ili ja hehe @sheker
PRIKAŽI ODGOVORE (1)