Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...konta bosančero ako more kuća bez dAzvole, more i jeroplan...
vođen svojom logikom, koja mu je jača strana, zna da na nebu nemeRe biti klizište! 😂
malo se bosančero zahebo, misli da je ovo 99-ta :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ništa novo u ovoj zemlji sa vječnim vlastodržcima; potvrde, dozvole , sastanci , razgovori, pa opet dozvole za dozvole, potvrde ne starije od 6 mjeseci za izdavanje nove potvrde,pa saglasnost opštinskog činovnika , pa čekanje kantonalnog ministra potpis pa onda čekanje na potpis federalnog ministra pa onda čekanje na nekakvu državnu novoformiranu agenciju i na kraju dođe se do godišnjih odmora. Nakon godišnjih odmora zahtjev se mora obnoviti jer su istekla uvjerenja koja vrijede 6 mjeseci. Neko i obnovi zahtjev ali većina pobjegne odavde jer samo ovaj narod želi i voli ovako !!!!!!!!
Pa i nemaju gdje drugo varat glupi narod,nego u toj cirkus-drzavi.
OVO JEEEE BOSNaaaa puf
Sad ce i oni Vijecnica-Dobrinja komercijalu uvesti i da vrte...
da su rekli mi smo tursticka agencija - rentamo grčki avion - svaka čast.. al đe ćeš bola reć mi avio kompanija hahahhahaaa
neki dan ovi nadri- stručnjaci sa klixa pišu NAŠA kompanija i bog..danas GRČKA kompanija, naši samo rentaju avion..hahhahhaaha samo levate ljude sto citaju portal
Ovi ozbiljno pristupil osnivanju kompanije, isto ko da traže dozvolu za štand da prodaju kurnišone na pijaci u Banovićima..
http://tuzla.danas.info/2015/02/02/sumnjivi-biznis-na-relaciji-tuzla-sarajevo-direktori-bwa-su-iracani-koje-nadziru-obavjestajne-sluzbe/
...ovaj crni salihović neki jači kalibar u vazdušnom saobraćaju...čudo se lufthansa ne otima za njega...
"kazu" hoce ga i eitihad airlines, al da se on dvoumi izmedju njega i qatar airlines
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nedajte im da uspiju, niko ne treba da uspije u BiH, samo politicari i kriminalci treba dobro da zive, to je nasa SDA demokratija :)
kadasm studirala medcinu radla sam preko ljeto kao sjuardesa u naj boljoj avijo kompaniji toje dobar poso za mlade zgdne djevojke preporucjem to vidise svijeta
...sanja, reče se "medEcina :)"
Skysrpska, Trebinje-Donjeck sa Iljushinom IL-62 ali samo u jednom smjeru, iz Donjecka se niko ne vraca ! navalite cetalji !!!
rekoh ja odma da je ubleha
Haj ba podnijet će. Koda je sad to nešto. Nego ljudi kod nas voze bez vozačke pa ako pilot ima sve uredno onda pustite ljude da lete.
Samo da budu duže od SkySrpske.
Koji cirkus. Treba zabranit ovim divljim kompanijama da koriste ime i simbole nase drzave. Samo nas sramote.