Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivio viber i wi-fi ....
Roaming....whattt?? Šalite se jel de? Ne mogu da vjerujem....nisam sarkastican, 50$ sve unlimited....cuj roaming hebo ih patak!
Roaming? Nevjerovatno....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mozda se predomisle i za analogni signal i ostave nam upaljenu svijecu :D
ovo je samo za internet (podatkovni prenos) telefoniranje i slanje sms je od skora bez roaminga ( berem znam sto se tice njemackih operatera). Na putu od Njemacke do BiH telefonira se po istoj tarifi, tek kad se udje u BiH placa se 99 euro cent po minuti
To ide ovako: reketashi iz eu zaprijete najjacim operaterima da ako ne pocnu davati reket da ce im ukinuti roaming, ovi se borili borili, eu objavi vijest o ukidanju roamimga, i operateri popustili i platili reket. I sada ide vijest "eu se predimislila".
Kako je neko uzeo lijepu pinku od lobiranja telekom operatera..
Fercera lobi? Fercera itekako profesore.
Brisel se predomislio. Onda se poceso po glavi i prdnuo. Svega mu je, kaže, dosta i da ga pustimo na miru.
laprdate novinari...u HR tarifa 200 KN...50 KM..neograničeni razgovori prema svima,neograničen internet i poruke prema EU i Bosni..odličan paket..
Molm Te reci nam koji je to paket. Unaprijed hvala.
susjed...izvoli http://www.vipnet.hr/tarife-bez-granica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Bosni će me pljačkati telekomi kako god da bude. 20 KM/Mb sa umreš od smijeha!
Kod nas ce roaming biti narednih 100 godina...u kupatilu mi M-tel, u dnevnoj sobi Eronet,,a ja imam BH Telekom-ov telefon :)
evropska unija je samo za pedere i kurve
cudna ti je moja draga, hoce nece samo vagaaa :D