Počela kampanja u BiH
0
Brendiranjem do očuvanja radnih mjesta
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slažem se sa svima koji kažu da treba kupovati domaće i to sa cijele teritorije BiH, ali je problem u trgovcima koji prave bolje poslovne aranžmane sa firmama koje se bave uvozom strane robe pa njih i forsiraju. Većina domaćih proizvođača ne može ispratiti zahtjeve trgovačkih lanaca za naknadnim plaćanjem i sl., zato i treba država pomoći otvaranje specijalizovane trgovinske radnje za robu domaćeg porijekla.
CRKNI STOKO, kad si glupa, idi svaki dan na biro i nadaj se poslu, nakon toga u neku SHS trgovinu pazari i tako pomogni srpsko-hrvatsko-slovenacku mafiju privrednu i otvori tamo radno mjesto. Pisao sam na pocetku otvaranja ove stranice o tome, nazalost, stoke to ne shvata.
imas kupiti kod pantelije, cijena 1000 kaemova. joj glupe akcije. a domace? e garant vam todoric i miskovic stavljaju domace na rafe i ono ne kriju ih u opste i ako ih kupe? GLUPI BOSANAC, ne zna da domace otvara radna mjesta.
A KOLIKO KOSTA NALJEPNICA I PREKO KOGA JE KUPITI?
Neka smanje PDV i kamate u bankama da domaci proizvodjaci mogu biti konkurentni! Kakve su ovo kampanje????
Koja glupost, ne mogu da vjerujem... Samo me zanima koja ce to komisija odredjivati \"pravicnost poslodavca\" i biti ovlastena za stavljanje markice. Vjerujem da ce to sve biti straaaaaasno moralni i nepotkupljivi ljudi. Eeeeeeeee proslo je doba protekcije i etiketiranja. Ovo je vrijeme slobodne trgovine i kapitalizma. Budite najbolji sa uslugom i kvalitetotm, pa nece biti potrebe za ovako stupidnim akcijama.
dajte vi nama oznake \"DOMACE!\" i dajte nam radnje u kojim ce se prodavati samo roba iz BIH...
sta je sa pravima potrosaca........
zato da ne, zvuci ohrabrujuce!!!!! super
he he koliko ce se para skrhati za ovakvu stupidnu kampanju