Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kina gradi nove gradove \"jer je ogromna zemlja\", sa ogromnom populacijom... ali niko ne zivi u njima - ghost towns. troskanje je odlicno dok ne zavrsis u istom kosu kao i P.I.I.G.S...ako ima stvarne potrebe za aerodrome, dakle ti projekti imaju ekonomskog smisla, privatni sektor ce ih sam izgraditi.
Ova izjava je zesci humor. Osam stotina aerodroma da se izgradi u Brazilu. Imaju 194 mil. stanovnika. To znaci na svakih 250 000 stanovnika da izgrade po 1 aerodrom. Toliko proporcionalno ni priblizno nemaju ni najrazvijenije zemlje svijeta!
izgleda da se blize izbori u brazilu
Bila sam na aerodromu Gualhare u Sao Paolu, i mogu reci da su guzve takve da ljudi stoje jedni na drugima.