Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DaBog da pocrkali od gladi srbadijo.Ni pčele vam više ne vjeruju
Cuj finansijska stbilnost BiH. Dobar fazon
Slabo se vala razumijem u med, al nista mi gore nema nego kad podvale tako krivi med umjesto pravog. Secera natrpaju i hajde...Sve ovo sto ide naveliko sto se prodaje mi je sumnjivo.
sad ce med bit 35 KM jel tako pcelari?
Nema na kurccu meda
Daj bože da bude i drugog vrcanja, uvijek sam davao PODRŠKU ljudima koji se bore i rade ,pogotovo ljudima koji su pokrenuli proizvodnju MALINA da bi živjeli od svog rada ,želio sam da im odkupne cijene budu barem 4 KM i više ,bilo bi nam bolje svima. OD KADA SU POĆELI SA PRSKANJEM MALINA ,SADA ,SVAKO JUTRO GLEDAM ISPRED SVOJIH KOŠNICA TUCE MRTVIH PĆELA .Uveli su i kasne sorte koje tek dolaze u cvatnju,tako da su nam male šanse da će se pčele oporaviti i prezimiti do proljeća .TUŽNO I ŽALOSNO
PS.Preseliti pčele izvan domašaja malinjaka postala je gotovo,nemoguća misija.
moj drug u modricu odvuko kosnice ispalo mu sad ovim vrcanjrm 100 kila meda
znači, poskupljenje meda
kukuruz ne omane nikad, biće "meda" od visokofruktoznog sirupa :)
@Max_Bunker toga se i bojim! ali, znam jednog čovjeka sa dobrim medom ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)