Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da bog da se liječili svojim lijekovima vi i vasa sda familija
Hoce li ikada biti kakva akcija "pravda 2"da se proceslja ova firma haden iz luxemburga
SDA reformatori prvo sve opljackaju a onda reformisu. Sad ce nam napraviti zdravstvenu zastitu tako kao da je i nemamo, a onda ce doci i do nestasice lijekova, jer sigurno je da niko nece prodavati lijekove ovdje na svoju stetu. Sve ce poklopiti strane kompanije jer njihove serije su ogromne i naravno troskovi po tableti su im manji. Domaci proizvodjaci mogu poceti praviti limunadu i bozu.
Tako su i u americi privatizovali zdravstveni sistem svojevremeno. A i ovi su polako poceli, na mala vrata...
jadni,nije vam lako. imate enormne marze. bogatite se na ljudima sa najtezim bolestima i prospate socijalu. javite se na ispuni mi zelju da vam se pomogne.
da nam Bog da dobrog zdravlja da nam ne trebate sotone jedne
Niko ne problematizira kvalitet lijekova, samo cijene! A po povoljnim cijenama mogu nam i mišomor davati.
eto novih arslanagica....a sve po zakonu...nove vile...vikendice i jahte...
treba enormno visoke plate isplacivati podrobnom kadru u bosnalijeku. pretpostavljam...