Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota, zemlja sa pitkom vodom uvozi ovolike kolicini, ovo je samo dokaz javasluka na vlasti, treba dekretom zabraniti uvoz bilo kakve vode.
bilo bi dobro da se počnu uvoziti i brda i planine. čime još obilujemo, a da nam ipak treba? glupošću? uvozimo glupost i nacionalizam
dok ti diplu diplis protiv travnickih fakulteta, ti isti studenti koji zavrsavaju dobijaju poslove.. digni dupe i pokazi da si bolji! neko ima stelu a neko travnicki fakultet ;)
NIJE PROBLEM sta i sto se uvozi, nego koji K.R.E.T.E.N.I. to konzumiraju ! ! ! da nam gov*o uvezu mi cemo to uzeti...
Mrtvoglavashi ustashe drze vodu isto kao sto je arkan bio glavni uvoznik secera na balkanu. SMRT ustashluku SLOBODA narodu.
...Evo pijem Janu dok pišem komentar... Ko god kaže da je svaka voda ista laže. Sarajevska negazirana i gazirana voda od pivare u flašicama je katastrofa. Kiseljak je zakon za gaziranu vodu. Uvijek bio.
mada iskreno ja vise ne vjerujem nasoj propagandi da imamo najbolju vodu u evropi... pogledajte samo kako se mi odnosimo prema nasim rijekama i izvorima...nema šanse da je u nas najcistija voda... molim vas izadjite malo prohodajte po evropi ako ikako mozete...malo se osvjestite da vidite kako se cuvaju nacionalna blaga... mi bukvalno S.E.R.E.M.O u casu iz koje pijemo
ja samo pijem prolom vodu. sta ces kad su nasi vodovodi zagadjeni, covjek je prinudjen kupovat kolko-tolko ispitanu vodu. mada ne sumnjam da je i to kako treba.
lol@ kad kazem bugarska ruminija to mi je asocijacija za uopste ono vezem to za ciganluk, pogledaj samo nasu opci kulturu u gradu se pisa i pljuje gdje stigne, glavne ulice puno cuka sto seru po istim (znaci generalno prljavi i nekulturni) da ne spominjem bonton i kulturi pozdrava i odpozdrava u prodavnici, posti itd itd.....ima toga bruku. a kolega kaze kad je bio u sofiji da je vidio bijedu.....
sta reci bolestan narod zeljan paznje i kur.enja voli da ga neko vidi da ide gradom i nosi sa sobom flasiranu bocu vode cvike nabio i ko je ko on cudo je kada coban dodje u grad a do juce je pio vodu iz potoka i bare a sada glumi gospodu flasiranu vodu oni samo konzumiraju znate ne mogu svasta oni piti .dalje razlog sto se neke stvari desavaju koje ni naj pametnijem ne bi bile jasne prvenstveno uvoz vode u ne normalnim koli. ko da smo Bog te video arabija ili somalija pgdje prirodno suse vladaju jeste da imamo kvislinge u drzavi koji rade seve protiv ove drzave ljudi koji su do Boga korumpirani jeb. bi se za marku samo da je njihova rade za razne todorice pivare mercatore itd... a sve na stetu ove drzave i njihovih komp.i mogucnosti njihove porizvodnje raspolaganja resursima koji su daleko obilniji i bolji od susjeda/
@ekonomija, jel ti studiras u travniku? Cuj bit cemo gori od Rumunjske i Bugarske, kad su nas oni presli... jesi ti imao/imala prijemni na faxu?
Ne seri te voda sa pipe k.u.r.c.u ne valja
I nije samo u vodi problem. Idioti radije piju Ožujsko i Jelena dokazajući svoje ne znam ti ni ja šta, a u stvari dokazuju svoju glupost, nego što piju Nektar banjalučki i Primu iz Gruda. Ima tukaca koji prije naruče Karlovačko nego Preminger. Po kafićima u Republici Srpskoj više vode Knjaz Miloš i Voda Vrnjci, nego Vivie. Nisu budale svjesne da sami sebe uništavaju na taj način.Zatvaraju radna mjestau svojoj državi a otvaraju ih drugoj državi. I time misle da pokazuju svoju pripadnost nekoj naciji. Kod nas u Bosni kad si nekom nepoznatom selu samo idi do granapa pa ćeš znati ko u selu živi. Ako nađeš Ožujsko zna se ko je tamo, ako nađeš Lav opet se zna, o Nektaru ni da pomisle,naročitosad poslije ove nove zelene flaše, a i kad ugledaš Sarajevsko ili Preminger situacija je jasna,ali to su barem domaće pivske marke.
Nakon sto izgradimo te hidroelektrane uvozicemo vjerovatno i struju....
Ajde imamo mi para u Bosni sta je 5 miliona za nas :)
imamo mi pameti ljudi, ja sam na predavanju na ekonomiji pitala ass zasto nas ministar (a zna se koliko ih ima u vlasti sa ekonomije) ne poduzme nesto u vezi privrede, domace proizvodnje i ostalo jer mi imamo sve i zasto uvoziti vodu, voce, sokove đemove i sl, medjutim nisam dobila odgovor, onda mi je kolega objasnio to zasto se uvozi npr talijanska voda, zato sto ide lova i džep od tog ministra koji to gura uglavnom nesto tako,,,,i zato nema forsiranja domaceg. jadni mi bicemo gori od bugarske i rumunije jos malo :(
bravo bosanci :D