Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preturaju pare ko šibicari. Imali iko pametan da odgonetne gdje su pare????? Sve negdje daju a nigdje ništa. Zaduće se kod MMF-a 330 miliona eura, dobiju pomoći od EU 250 miliona Eura, To je 580 miliona Eura ili 1 mulijarda i 134 miliona KM. Halo ROBOVI političkih tajkuna hoćel iko doći pameti. Narod po kužama i stanovima zatvaraju dok milijarde komaju.
@kic malo vam što se od puteva kroz akcize do sada pokralo 8 milijardi pa daj jos 😡
ovaj ima facu kao da se usr'o
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne kontam... Biće potrošeno 20 miliona manje, a svi projekti ostaju?! Pa što niste i mimo ove krize uštedili 20 miliona? Koliko je još viška planirano u tim projektima "ugradnje"?
ma o čemu pričate,pravite zakrpe državnom aparatu,privreda vam stenje,gasi se nestaje,od kojih će te PDV-a dijeliti sebi nafaku fukaro jedna ,kome vi 20.000.000,nema niti za vas,oslobodite od doprinosa tri mjeseca,dajte za plaće onima koji ne mogu ostavrivati dobit,..ma o čemu pričate čmarovi do jednoga,..
Od tih 20 bar 10 dajte Solaku treba mu novi gliser da se baja malo pokaze
Sta cemo sa grijanjem ,ko će platit toplanama sto griju i poslije 15 aprila?Toplane griju ,a napolju i po 21C i onda vam ispostave račune još više za pola mjeseca.
Ko ce odgovarati za diskriminaciju i kresenje ljudskih prava?
Svi oni tuneli mostovi prilazni putevi koji trebaju spojiti turske autoputeve za Beograd se mogu iskoristiti za potrebe Federacije. U stvari zašto SDA pravi uopšte te puteve
Pa jest glupo pravit auto put gladnim ljudima koji nemaju za nafte a kamoli za auto
Danas u Federaciji na press konferenciji niko se nije smjeo pojaviti. Poslali ministra komunikacija da priča kako su Telekomi stabilni, da ga j.... telekomi
Akcize na naftne derivate, preusmjerit na ekonomiju
Jel vas boni stid , ljudima koji su zatvorili radnje, ordinacije, kafice i slicno isplacujete 200 marki kao pomoc. dvjesto maraka dju brad ona jedna pogana
Sta je s AERODROMIMA ?
Otvaraj sve više
Ide u stranke i stranacke botove,mamicu vam vašu lezihljebovicku