Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala na informaciji, nisam ni mislio da Bimal proizvodi motorna ulja
Bimal ulje ili u prijevodu zamašćena voda, a ova se priznanja za "kvalitet" kupuju i to je već odavno poznato, kao ono priznanje za Sarajevsko pivo koje je navodno bilo 7. na svijetu. Yeah right :))
Ono plavo Bimalovo ulje nebih cak ni onima u Nepal kao humanitarnu slao smrdi kad ga zagrijes a i hrana ima cudan ukus ,znaci plavo bimalovo smece ne uzimajte
ovo ulje nije ni za Golfa 2.
Naravno da nije. Ovo je ulje za normalne ljude a ne za one kojima je tuđe draže i koji su dovoljno nepismeni da voze golfove. Čestitke za Bimal.
serem se na državu :) ulje ne valja, to je jedino sigurno,šta bi trebao , trovati se
PRIKAŽI ODGOVORE (7)