Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"I wake up each morning and I say a brief prayer, and I spend a little time in scripture and devotion,\" Obama told the annual gathering at a Washington hotel, also saying that pastors periodically stop by the Oval Office, phone him and send emails so they can pray together. \"I don\'t stop there. I\'d be remiss if I stopped there, if my values were limited to personal moments of prayer or private conversations with pastors or friends,\" he said. \"I must try to make sure that those values motivate me as one leader of this great nation.\"
Put koji je odabrala Iranska oligarhija nažalost nije dobar, da dobit od prodaje nafte usmjere u progres i izgradnju države oni će cijeli narod povući na dno, igre s uranom su klopka koju su sebi sami napravili.
Evo ti qur*ac sad sam ja prvi