Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta bi s ovim parama uradio Reis?
Daj sta vam je ljudi...ko je reko da se te pare vracaju ?? Da se vracaju, nebi Amerika bila medu najzaduzenijim drzavama na svijetu. De procitajte kakvu knjigu iz makroekonomije prije neg sto gluposti podjete valjati...mada ni to ne treba citati da bi se ovakvo nesto znalo... Bosna najnezaduzenija zemlja u regionu. Da je dizala pare ko ostali normalni svijet, nebi nam ovako bilo...
i kakve veze ima ta obavest sa gluhom bukovicom i s kreditom mmf-a? a jah... ! stara ofucana pjesma! nasu bruku maskirajmo njihovom..
pare, pare, pare, volim da me kvare
pare, pare, pare, volim samo pare, mojoj dusi napacenoj, samo pare fale
za sta ce im ove pare?
Pare treba uloziti u ergelu konja,ovo sto sad imamo je slabasno i potroseno,vrijeme je da i m i svoga konja za trku imamo.
Papane jedan!!! Kao da se te pare mogu dizati kako ti hoćeš ima drugi načina kako se peru pare vjeruj mi to nije jedan od načina. Te pare idu da se pokrije deficit i tačno se zna gdj. Konju jedan!!!
jadni mi kad to pocnemo vracati... ne mi... nego nasi unuci...
super. sad nek vampiri podijele nase pare pa nek zauvijek razgule svak na svoju stranu svijeta svakako cemo mi placat taj kredit nek konacno jednom sjasu konja dzaba im kirija