Najviše uvezeno iz Srbije
0
BiH najviše vode izvezla u Makedoniju
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dok neko nesto ne uradi po tom pitanju, mozes vec poceti od sebe, kao i svi ostali sto se nervozno dizu citajuci ovaj izvjestaj; Koji djavo kupovati stranu vodu pobogu, hem ne znam uopste sta ce nam, hem nije bolja (dobro, Radenska nije za bacit\'), hem je skuplja.....Jebiga ljudi, stvari su jednostavne, BiH, Federacija bar, moze zivjeti sasvim solidno kupujuci domace gdje god moguce i od prihoda dijaspore. A ovako se razbacivajuci i vodi do ove blesave situacije gdje, osim nekolicine, ogromna vecina zivi u relativnoj fukarostini; a da ne govorimo da punimo srpske-hrvatske-slovenske dzepove, glupost. Kad se mora uvesti, ne kazem, ali u vecini slucajeva se stoposto sigurno moze zaobici to rasipanje.
KOJI SMO MI KONJI. NAMA SE MOZE I MAGLA PRODATI
Još malo pa ćemo iz Slovenije uvoziti i govna... Nadam se da će nekad neko konačno podržati domaću proizvodnju i spriječiti ove hoštaplere da nam uvoze sve i svašta...
se ovo zove :) i to onaj teski.