Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
XP77 04.12.2013. u 14:48 216Pa sta se u vasim glavama nalazi boga pitaj, kakvi su to mentalni sklopovi....!!!! Ovde svi pisu po partiskim i nacionalno vjerskim linijama nema veze dali dobro covjek cini kao ovo telekom stoj uradio podilio sportistima i drugim.. Prije par dana tuzilastvo BIH podiglo optuznicu protiv Mikulica SDP i prijesednika federacije ovde svi kometari od eSpedovaca kakoj mikulic nevin a za Budimira kakoj kriv i da treba na dugogodisnju robiji a za isto ih djelo tereti tuzilstvo,nemoguc narod je ovaj u Bosni i zato netreba te nista iznenadit Bakir Izedbegovic izjavi kako treba mir gradit oni ga napadnu bas kodaj reko treba ratovat il obrnuto kad zlaja izjavi ili dodik -covic itd vi drugi napadnu partisko religiski komentatori pa et..
Ne razumijem kako neko može podržavati Bh telecom u tome da donira sredstva bilo kome.. pa to je firma u državnom vlasništvu tj. u vlasništvu naroda..rasipaju se tuđim parama i pune džepove svojih ortaka..kad bi uzeli i prekontrolisali te donacije bila bi jadna majka kome su otišle... ko je nas pitao za te donacije.. bolje da su pogurali malo privredu nego djeliti koje kakvim propalim muzicarima i sportistima donacije..uostalom ako je dobar sportista nije mu tesko naci sponzora.. privatnu firmu..ali ne lakše je naci stelu u bh telecomu i neka te plaćaju od drzavnih para.. bolje da su ih dali trudnicama..
Pa sta se u vasim glavama nalazi boga pitaj, kakvi su to mentalni sklopovi....!!!! Ljudi daju pare umjesto da stoje komentara tipa "SVAKA CAST" vi se nadjede da komentarisete odakle, ko je ko uzeo, koliko itd itd... Pa ne znam da sam i od koga cuo da je dobio odbijenicu od BH Telecoma. Ovakim smislovima i ispiracima mozgova treba zrak zavrnuti kad nisu zadovoljni... Eto vi ste kapaciteti mozgovni, promijenite nesto kad vam ne valja SRAM DA VAS BUDE..!!!
O ukusima ,interesima a da ne kažem glupim prepucavanjima polit-omladine bi se moglo raspravljati danima....hvala Bogu da doniraju pa bilo koliko i bilo kome ...nažalost sa ovakvom ekonomskom ( generalnom) politikom naša djeca će u sf literaturi čitati da je nekad davno postojala jaka domaća firma i zvala se BH Telekom ( i ovo malo drugih koje pokušavaju uništiti ) ..pa još i džabne pare dijelila ...
Opet ce Munira Subašić da dobije 300.000 maraka donacije od BH Telecoma
Pa valjda je red objaviti korisnike i iznose donacija, pa da i gradjanin ima uvid šta sve indirektno finansira.
BH Telecom donirao 1,3 miliona KM za 743 projekta *pogresno ste napisali prebacili iz jednog dzepa u drugi
Samo se pitam,koliko biste nama mogli donirati ako se pocnu racunati brzine Adsl-a koje ste nam pokrali?
Sto ne kazete koliko je u ovoj godini SDA BANDA otela novca od BHtelekoma ?!!!!!