Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klas= plate= karina BH Telecom= dajem 7000 za posao na poziciji VSS u toj kompaniji
Ne širi dezinformacije Izvještaj za 2009 \"Najprofitabilnija kompanija je BH Telecom s ostvarenom dobiti od 144,2 miliona KM, na drugom je mjestu Telekom Srpske, koji je u vlasništvu Telekoma Srbije s ostvarenom dobiti od 102,6 miliona KM\" Izvještaj za 2008 “Telekom Srpske” je u 2008. godini ostvario neto dobit u iznosu od 119,2 miliona KM, a BH Telecom 143 miliona KM. Znači neto dobit BH Telecom-a se u 2009. u odnosu na 2008. povećala za 1,2 miliona KM, a neto dobit \"Telekoma Srpske\" se u istom periodu smanjila za cca 17 miliona maraka.
Molim ovog \"prolaznika\" da precizira o kojem entitetu se radi?
Ne može propasti Sanela Sijerčić ga reklamira svojim ispadima u žutoj štampi, eto ti uštede u marketingu. Ljudi ne moraju plaćati reklame. To je baš pohvalno.
BHTelecom ce polako ali sigurno propasti jer je obicno uhljebiste istrosenih politicara, ljubavnica ponatih i polupismenih babinih sinica .... Nekada je BHTelecom imao zaradu od 140 miliona a Mobis oko 30 miliona ... danas BHTelecom ima isto oko 140 miliona a Mobis oko 120 miliona sto znaci da BHTelecom stagnira i polako propada dok konkurencija napreduje brzinom svjetlosti. ....
E jadni mi.
Ko vam je kriv što i vi niste lopovi.
Koliko ja vidim većina ovih firmi je iz \"boljeg i prosperitetnijeg\" BH entieta :)
A Bimal/Agragold iz Brčkog nije kompanija koja viri iz tuđih \"uglednih\" guzica pa se stoga i nije našla na ovom \"UGLEDNOM SPISKU\" Pih
hahaahahhaa nema elektroprivreda koje imaju betonske plaće nema Aluminija koji također ima betonske plaće. Nema recimo Mepasa,Primorke,Ataka koji su zastupnici xy proizvoda za BiH to jeste skoro sve sto jedemo i pijemo. Neznam koja bi koje mjesto drzala ali ove firme bi trebale biti na popisu a pogotovo elektroprivrede
Pa kako ste mogli Telekom RS zaboraviti, pa to je Dodikova uzdanica???????? Sramota!!!!!! A tek šume Srpske???????? Bruka Pa gdje su rafinerije i Rusi????? Stavili sve same lopovske firme (čast Violeti i Širbegoviću) kao ugledne, a rudari nisu ugledni. Pa jadan je onaj kome je lopovluk ugledan, a jedini rudarti ovdje su ugledni, oni časno i s teškom mukom zarađuju svoj hljeb sa sedam kora. Fuj (Dabogda ovaj što je radio istraživanje i rangiranje izgubio licencu) PU !!!
BH telecom je davno prestao biti ugledna kompanija, zavrće poštene radnike (s diplomom) za radna mjesta, rješenja o radnim mjestima drže u ladicama, a na ta ista mjesta zapošljavaju se polupismene pjevaljke i pjevači koji prave takve greške da morate šestere oči otvoriti prilikom primitka i plaćanja računa jer uvijek nešto ne obračunaju dobro, prave \"greške\" odnosno kradu. Za Klas se zna drže ga lopovi Selimovići koji izrabljuju radnike, U Hypu afera probevjere i tako to, Eronet također afera ne mogu lopovi da se dogovore koji će ga pljačkati.....
Nemate pojma. BHT ima zestoku konkurenciju na svim poljima. Pitam se sta bi bila sa Raiffeisen bank da BHT povuce svoj depozit iz nje.
Lahko je BH Telecomu biti \"ugledan\" pokradoše na računima silno bogatstvo. ne slažem se ni za Raiffeisen banku, pa kako neće biti ugledni kada su im kamate na sirotinjske kredite 13, 50 % (dabogda im zadnje bilo ), a ko ne dao Bog ne platiš na vrijeme ne skida ti se s vrata onnaj telefondžija što te opominje. Mislim da ima puno manjih, poštenijih, a uglednijih firmi. Još me zanima ko je relevantan da radi ovakva istraživanja. Čuj ASA Prevent ugledna komp., a otpuštaju svaki dan po nekoga. Istraživanje radio lopov kao što je i većina firmi lopovska. Čast pojedincima.
Zar ja više nisam u TOP TEN ????