Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
7 SDA glasaca na slici
@lik55555555 i plus firme kojima se Telecomu godinama štele tenderi i njihove familije
@lik55555555 - da je samo firma za reklame u pitanju -BHT ima iste isporučioce za sve i to godinama.Telecom je izašao iz Zakona od javnim nabavkama što dokazuje da mogu raditi šta hoće, kupovati od koga hoće i po kojoj god hoće cijeni, jer nikome ne polažu račune za "javne" nabavke, i niko im ne može ništa.I kad ovo kažeš ljudima koji su preko stranke dobili poslove u BHT, oni kažu:"Šta ćeš, tako je to".Ali kad se privatizuju pa ih pola ostane posla, onda će isto tako biti:"Šta ćeš tako je to"
idemo prvi, krademo najvise
sta ja kao korisnik imam od toga osim racuna od 70 km za mobitel + racuna za paket moja tv ful?
jel zapjevala sanela sijerčić bivša folkerka koja sad radi u bh telecomu?
Kad uvode 4G?
1444, čekas 78 sati da se neko javi
Firma u kojoj nema sex skandala. :)
Pa to bi vec bio incest, najgore vrste ;)
Sad će iPhone 7 biti 2000KM u BHT-u kad stigne, valja isfinansirati sve silne stranačke botove .
Familije na okupu, elita BH drustva, fuj, da nije smjesno bilo bi zalosno...
bla bla blka......da je firma bez stranačkog uticaja u poslovnoj i kadrovskoj politici, da im je dobrobit korisnika glavna vodilja, itd., .......pa i nekako. Ovako......samo zlatna koka SDA
..mobilni internet na paketima 15, 30, 50, 100 najjači i najbolji, pa vi lupajte minuse, ostalo i ne baš najsjajnije.
@UltrasNaBaterije..i ja imam midi 30 al nisam u mom izboru, ali 3 Gb sasvim dovoljna, ne možeš ih potrošiti..uglavnom dijelimo mišljenje a sad prodat ili ne vrijeme će pokazati koliko će to biti dobro ili kobno po džep prije svega, jer džep diktira a ne patriotizam...jbo to, proslo vrijeme.
@lik55555555..ti si glup od kako jasaš 24/7 po netu, po zadatku vjerovatno, idi javi šefovima šta si do sada saznao debilčino! Lp :) :*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dzumhur ahahahahaa
jesu li ovo članovi SDA ili možebiti glasači DF-a?