Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TA FIRMA JE LOKOMOTIVA NEKE BUDUCE RVACKE TVOREVINE NA PODRUCJU ERCEGOVINE....HHHHH.IMAJ JA HHHHH ALI ONI NEMAJU...
Glupost, ko eto ako se smanji proizvodnja aluminija, ovi preradjivaci trebaju smanjit isto preradu, pa nisu nikad ni preradjivali 1% od proizvodnje. To je sve samo pritisak da nastave davat struju Aluminiju za dzaba a on ce lafo da dobro radi. Taj Aluminij je sranje jedno obicno, i da mu daju struju po pravoj cijeni on bi propo, al eto dio je to tala SDA-HDZ...ne diraj nam samo u Aluminij. Vise bi bilo koristi 100 puta da struka koju Aluminij potrosi se proda vani, a oni ne moraju ni radit.
Hrvati iz EP HZ HB nece vise da prave gubitke na Aluminijumu isporucujuci mu struju duplo ispod cijene pa sad Brajovic opet hoce struju dzaba iz Tuzle, kao u prvim prijeratnim godinama? Dotle ce Slobodna Dalmacija da pise \"Hercegovina radi, Sarajevo se gradi\" ili ce Vecernji List pisati o trgu izmisljenom trgu Alije Izetbegovica u Grudama gdje se navodno skupljaju Bosnjaci u Hercegovini i traze bilo kakav posao? Inace zasto Aluminijum nije prodan Litvancima koji nisu trazili garanciju cijene struje? Nisu se svidjeli Brajkovicu? Pa sad neka kupuje on struju, ali po trzisnim cijenama.