Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi na slici dobili poslove regularno preko konkursa ;))))))). Izvinite, ali morao sam.
Najbrže ti je, po autobusu, daš 2-3 marke vozaču i stiže isti dan! Kakva pošta i vaganja!!
@Cavadiini Samo što glupani iz BHpošte ne znaju marketing napraviti da narod zna cijene. Vidiš koliko im je trebalo da skontaju da naprave brzu poštu.
E lažu ga momački...pošaljete iz Foče za Bihać i oni to za isti dan preuzmu i isporuče..e ako to uspiju jači su i od DHL-a i Fedex-a..
@Len kad često šalješ imaš popust 50%, pa računaj!
Poslao mi otac papir, preporučeno, čekala ga 10 dana,onda ga njemu vratili... Navodno obavještena sam, nisam podigla..Niti me ko obavijestio, niti šta slično... Tako da nema potrebe da pričamo o nekom tzv. napretku...Napredni su k'o RS....
Kažem vam poslao frezu iz SA u jedno selo 80km daleko, vozač je rastavio i ubacio za 5 KM!!!
mogao si makar dati čovjeku 10 KM na kafu. Stavno bilo bi me stid dat mu 5 KM.
Sve sigurno, napišeš broj tablica i to ti ga je to!
@cavadiini prijatelju, poslao sam frezu autobusom iz SA u jedno selo za 5 KM! Rastavili i ubacili, vozač sve odradio! Šta da ti kažem?
Najbrzi ali ste izostavili i NAJSKUPLJI.Recite narodu iskreno a nezamotavajte rijeci kao svajcarski kredit
Ako su ovakve cijene kao što su objavili,onda su povoljni. Ipak mislim da će u trenutku ispostavljanja računa kao i do sada, naknadno dodati još koju marku na poštarinu i sl. kako su nas već navikli kroz davanje svojih usluga.
Najjeftinija usluga je 8 KM. Ako pogledamo u susjedstvo, slična usluga je postexpress Srbija. Tu je usluga : danas za sutra do 19 sati za 0,5kg cijena 150 din ( oko 2,5 KM ) ili pošiljka do 2 kg - 240 dinara ( oko 4 KM )
K a s n i t e , drugi već naveliko razradili taj posao i bojim se da u tom kolaču za vas nema dijela . . .
ima kolaca ako se stavi normalna cijena koja treba biti ispod 10 KM
@Sinama Pongolle Cijene im nisu loše. Problem je što što treba pokrenuti guzice koje decenijama samo sjede u stolicama. Neće biti konkurentni sa rokovima prijema i dostave direktno na adresama korisnika. Naučilo je to raditi od 08.00 - 16.00.
Nije posiljAka, vec posiljke. NOVINARU¿
Mozda je tako na bosanskom?
E vala se ti provali.
posta Srpske tu uslugu ima odavno..dobro je da bosnje hvataju prikljucak, doci ce i oni jednom na nivo RS-a..doduse Srpska ce tad da bude ko zna gde
Ako vec hvalis Manji entitet toliko reci mi imate li gdje tramvaja kad ste toliko napredni... hahah o ostalim stvarima da ne pricam SFF je jaci dogadaj od svih u manjem entitetu skupa... zaostali ste vi 1000 godina za ugandom, jos uvijek vam je glavni posao rad u sumi...
@ikke ne znam ni sta ti je to SFF..za mene je naj dogadjaj okupljanje cetnika u Drazevini a tom SFF-u svaka cast.Sto se tramvaja tice nema ih ni NY city pa nista...prezivljavaju jadni nekako, snalaze se
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pošta je potrebna,ali je cijena usluga malo preslana.