Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije ni čudo. 70 ili koliko ministarstava, vjerovatno preko 10,000 načelnika opštine, možda i 1000 sudaca i slično. Ko može takav državni (anti)aparat da hrani?
Entiteti, kantoni, dvjestotinjak ministara i 14 parlamenata troše stotine miliona € godišnje, taj novac bi bio od krucijalnog značaja za Bh ekonomiju a ide u džepove par hiljada nepotrebnih uhljeba.
@ANTIANTROPOMORFISTA zar se Bake nije hvalio kako smo pali manje od Hrvatske 😋
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka bankrotirq, i treba... treba nam reset... ovako ne ide!
Javite se Osmanagiću... da pokrene turistički boom. Gotovo.
Drzavni aparat na aparatima...
Samo nek se ne puca
Očekivano za taj kvartal. Ali ovakve "vijesti" mogu samo izazvati paniku i smanjenje potrošnje, a tek onda ćemo biti u belaju.
Zivjela Merkel
Bankrot je jedina nada za ovu zemlju. 90% nas to se neće ni dotaći. Ko zna razumjet će.
Treba naruciti nova auta da se animira potrosnja. Stednja ne vodi nikuda. Kakvi smo mi glupani...
Ali kada sljedece godine rode zlatne maline umjesto srebreni, svi cemo jesti zlatnim kasikama i jos 100 hiljada radni mjesta sa placom 1500 do 2000 €
Hebes ovo!!! Pravac, Njemačka!!!
Mozda nam i treba bankrot da se probudimo. Gase ulicnu rasvketu. Sta je sljedece? Struka u kuci? Voda? Ako proglase bankrot, bice sranja.
jel postoji neka skola da budes analiticar? ili kurs neki...evo ima dosta sa ekonomskim fakultetom al se samo pojedini nazivaju analiticarima...
a ovaj pametnjakovic sto kaze da ekonomija nije pala vec da radnici nece da rade zaposli mamu i tatu i sina i kcerku neka ti rade za zdaba po17 sati dnevno i ne placeno penzijono fuj dzukac
ma koji ministri to su klosari koja drzava ni u aparhajdu jedna drzava nije imala 3 predsjednika gdje moze 1 stranka da blokira rad pravosuga znaci jedan sud je temelj drzavre sud moze da smjeni predsjednika drzave ovo je cirkuz anarhija drzava je opljackana praunucima je ostalo da bjeze vani jer dug nece imati tko da vraca
Preživila je Bosna i gore! Dok je paradajza i soli dobro je. Samo ova mljevena kafa iz prodavnica je državni terorizam. Ishlapila! a zapakovana. Kolko god kafe da stavim da bude jača osjeti se jači okus ishlapljele kafe. I džezva, grand sve sra.je u bojama ne vrijedi ni 1 km. Nevaljaju ona pakovanja, nisu vakumska pa ishlapi za par dana. Neće proizvođači da vakumiraju kafu tako uštede. Zato i ne prodaju kafu kao nekad. Kafe iz prodavnica ne mirišu i neukusne totalno.
Fadil Novalic! Kakav debil!