Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to bi ti htio. Ali sa tom tvojom malom cunom nemozes ni uci u jednu rupu za klikere:-))) Jeli i ti imas obrijanu kosu kod usiju, lafcino?
letio kad sam ti staru karao pa ti naišli otac, dajdža i amidža pa morao skoknuti kroz prozor golubarnika gdje živiš. zato sada imaš malog baticu hrišćanina :)
Ma ti si laf. Mogu se kladiti, da si i ti jednom letio. I znam gdje: Iz restorana si izletio. Izbacio te konobar zbog nekulture.
ovi naši nisu normalni, puštaju ovi sucidaše da nam dolijeću... još sao fali da se zabiju negdje gdje ima naroda, majku m maloumnu muslimansku
@Jeli A sa JATom to nije slucaj? Daj, ne lobiraj tako providljivo;-))
au,IZGLEDA DA SU BAS POSLOVNI..KAKAV DIREKTOR,TAKVO I OSOBLJE
Boli me stvar, da li ja letim sa JATom ili sa BHAirlines. Cijena mi je vazna. Hvala bogu, pa ce imati malo vise konkurencije na ovim prostorima. Mislim, glupost je ovdje diskutirati o nacionalnim sran.jima.
Hvala vise da ste se sjetili da nas ima hiljade koji slecemo u Amsterdam, Frankfurt, Paris, London, Cirih i picimo odate za Zagreb ili Beograd, da bi onda preko tih gradova dogurali do BH!!
Svaka cast da ima veza izmedju glavnog grada Bosne i Hercegovine i Republike Srpske. To se trebalo uvesti prije Zagreba i Beograda.
@ sokre - Ako cijene budu prihvatljive eto me prvom linijom u Sarajvo na ćevape :) Let bi trebao biti nekih 20-30 min.? A ime... Pa to je u biti Turkish Airlines samo neće da ga mjenjaju zbog domaćeg tržšta u nastajanju. Nadam se da će uskoro povezati i Tuzlu i Mostar pa da letamo okolo. A valjda će jednom biti dovoljno para da se i ono u Bihaću preuredi.
A DA BOG DA SRBI OSTALI BEZ SVOJE DRZAVE! SLOBODNO KOSOVO SLOBODAN SANDZAK SLOBODNA VOJVODINA SLOBDAN BANAT SLOBODNA BUGARSKA SLOBODNA MAKEDONIJA A SVINJAHYRIJA BEOGRADA NESTALA U SVOJIM GOFNIMA!
Ko stigne :-)
Sarajevo-x shame on you...if you have a clear agenda then why not state it on the front page and in case of this site it should be \"Sarajevo-X portal za slobodno izjasnjavanje svih Vlaha\" \"Ma ko ebe Bosnu i Hercegovinu\"...
ovj nije sarajlijica,sigurno..eto im suzivot sa siptarima i sandzaklijama..sarajlijice nesmiju prdnut od došlja..jo sta imrade,jbt..
nemojte tako,moram brisati..he,he,he..al necu za ovu siptarcinu,nek se vidi ko vlada guznim crijevom..dobro Kusta rece!