biznis
54

Besplatno plasiranje bh. proizvoda putem web shopa "Made in BH"

Proces registriranja Vašeg proizvoda na web shop "Made in BH" ne može biti jednostavniji, ni brži nego "Slikaj i prodaj" do novog tržišta. Net-pro d.o.o. iz BiH je, uz podršku Ambasade Švedske u Bosni i Hercegovini u okviru programa "Challenge", izradila web shop Made in BH.

Web shop "Made in BH" je online promocija i prodaja proizvoda i usluga iz Bosne i Hercegovine. Putem ovog portala, svi zainteresovani proizvođači i pružaoci usluga iz Bosne i Hercegovine imaju priliku da prvih šest mjeseci besplatno predstave svoju ponudu potencijalnim kupcima iz cijelog svijeta. Slikaj i prodaj tako jednostavno!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku, uključite se, iskoristite priliku da putem prodaje svojih proizvoda/usluga na web shopu "Made in BH" pridobijete nove kupce, ostvarite kvalitetnu web promociju, osvojite novo tržište, a to vam sve web shop omogućuje BESPLATNO!

Organizuju i dostave transporta, logistike, ali i pružaju tehničku podršku, zato obezbijedite vašem proizvodu pristup na modernom i upotrebljivom online shopu www.madeinbh.ba jer oni imaju sve što je potrebno za uspješno trgovanje na internetu.

Da bi bili detaljno upoznati sa posebnim mogućnostima koje nudi ovaj web portal za online promociju i prodaju proizvoda, Made in BH vas poziva da ih kontaktirate putem elektronske pošte [email protected] ili putem faksa 049 215 -608 kako bi dobili detaljnije informacije o uslovima poslovanja.

Napominjemo da web shop "Made in BH" počinje sa radom polovinom juna ove godine. Zajedno prodajemo vaš proizvod.