Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o pričama o obiteljskom srebru koje ne treba nipošto prodavati. Niko nije blesav da ulaže u zemlju gdje vlada pravna nesigurnost, neuređeno tržište kapitala i politički bosovi. To je trebalo sve prodati prije 10 godina. Sada neće moći ni Telekom prodati a kamoli manjinski dio Bosnalijeka ili FDS.
evo ja cu kupit za 1KM?
OBZIROM DA JE NOVALIC U UZIM KRUGOVIMA IZJAVIO DA JE SARAJEVO OSIGURANJE NJEGOVO I DA GA NIKO NE DIRA, OCEKIVATI JE DA CE VLADA PRISTUPITI SMANJENJU DIONICA ZA 30%, I KAKO KAZU SVE PO ZAKONU.
Pa nist ponuditi na berzi gradjanima po cijeni od 30 % nize kada ceoatia osiguranje nece da kupi kako je dogovoreno za 70 % nize. Ima gradjana kojic e drage volje da kupe dionice sarajevo osiguranja po cijeni od 8 Km, no vlada treba pameti a ne ovih kovertarskih dealova
Evo stoja od mene, hocu da pravim nocni klub umjesto ovoga 😂😂 haha
pitaju novinari naranđastog sto je fadil na zatvorenoj sjednici donio odluku o prodaji kaze sejtanov sluga da ne zna. moras biti na teskim drogama u to da povjerujes.
ma i ovo je bak-ino samo ceka povoljan momenat da uknjizi.kaze velike guzve u katastru i zemljisnom uredu pa mu se nada cekati u redu to mu je off,kad se smanje guzve eto bak-e da uknjizi novu nekretninu otetu u ime naroda i vjere
Jednostavno,jeftino i efikasno rješenje za takve pacijente bom u čelo i ajde bok.
gdje su oni analitičari koji su tvrdili da se prodaje u bescjenje, mogu li oni naći kupca
. . najgore osiguranje. Ubjedljivo . .
kako je već propala prodaja predlažem da nam podjelite po malo dionica kao certifikati što su bili
Niko nije glup da ulaze u market nestabilne drzave
ja dajem marku IPO !
2 marke