Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista od izlaska.EU je kao hotel California u pjesmi Eagles-a,mozes uci,ali ne izaci. ...And in the master's chambers, They gathered for the feast They stab it with their steely knives, But they just can't kill the beast Last thing I remember,I was Running for the door I had to find the passage back To the place I was before "Relax, " said the night man, "We are programmed to receive. You can check-out any time you like, But you can never leave! " Such a lovely place:))
Smiješne špekulacije :)) neću ni ulaziti u nekompetentnost izvora. UK nije ni dio monetarne Unije, pa što bi bila i političke. Odbacivanje EU kojoj Britanije isplaćuje 22% poreza na dobit za finansiranje birokratske administracije i projekata u marginalizovanim evropskim zemljicama Britancima ne odgovara, i oni će izaći iz Unije sasvim opravdano. A ovo za azijske berze, pa zna se da će pri Brexitu trgovina sa Commonwealthom procvjetati. Australija, Kanada i Indija su golemo tržište :)
Hoce sve pogodnosti unije, a nista da ne ulazu. Oni bi da se jebu, a da im ne udje sto kaze narod.
@whey Oni su zapravo stvarali pogodnosti Unije, kao najveća sila po BDP-u (uz Njemačku). Imaju pravo da ne gurkaju naprijed tamo neke Rumunije i Bugarske sa svojim radom i kapitalom, zato će i britanski narod napraviti ispravnu odluku za 10 dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
raja ,ja nisam guzio 10 dana,zujim ko trafo
Dobro jasno mi je za evropske, al što azijske ?
špekulanti :)