Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupice neka firma slicna Hadenu...
Lučarević je sve odradio
Haman i jedino dobro gorivo odlazi, valja sipat ostale brlje.
Sad citam komentare i pitam se hoce li pisati SDA kriva , jer nas je vodila 20 godina ili SDP ili zlatne kasike i itd....Neznam vise hocemo li se otkaciti sta je bilo i krenuti naprijed , a ne spominjati vise sta je bilo i sta je ko nudio.
Kmeri samo prodaju. U zatvor s njima!
hocel' sta nama ostat glupani !?!
ako Bog da ali da Bog da...
ma samo tako sve prodajte nek nemamo nista *** vam materina
laki,nije stvar da nemamo ništa već neće biti ni nas
pa eto nek i nas pocnu prodavat samo bi jos to falilo ;) nego sta ima
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Znao sam jednog narkomana koji je sve iz kuće prodavao... i pare posuđivao od raje, a slabo vraćao ... Na žalost isti je preminuo ... I da nije ovakve govnjive situacije, niko ga se nebi ni sjetio !!!
ja stvarno ne kontam šta je ovoj našoj "kobajagi" državi,pa sve rasprodaše pobogu mili,a kad apsolutno svu nepokretnu imovinu rasprodaju,onda će da prodaju građane...
Ziva istina, i to puste da propada, kada skroz propadne djaba prodaju. Ma cini mi se oni bi i svoju mater prodali, lopovi jedni samo daj para.