Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo tako. Da naprave auto koje ce da ide na vodu - ljudi bi se zaduzivali za nova auta rado - cak i losije kvalitete ali bi konacno klima i priroda bili postedjeni. Al\' naftni lobi korporacija ne dozvoljava takvo nesto - jos malo pa ce da se samouniste - ja mislim da je bilo dosta 100g monopolisanja, ratovanja, brutalnog ucjenjivanja, brutalnih misterioznih ubistava vodja naftnih zemalja kao i podmicivanja. Ili ce svijet konacno krenuti zaokretom u filozofiji zivota i uredjenju sistema ili ce definitivno zavrsiti u qrcu.
Ma neka nek sve propadne,đabe sva tehnologija kad je pohlepa još uvijek na sceni(HA HA HA HA HA AHA AHAHAHAHAHAHAHA)
\"Predsjednik SAD Barack Obama izjavio je da \"General Motors\" i \"Chrysler\" treba da razmotre bankrot kao način izlaska iz krize, nakon što je specijalni tim Bijele kuće saopštio da ove dvije kompanije nisu održive\". ovaj zadnji paragraf je napisan proizvoljno, onako iz S.upka, reklo bi se. us vlada gm-u daje jos 60 dana da se reorganizuje, a krajlzeru 30 da potpise posao sa fiatom, sto je vec na vidiku. tek tada, ako ne bude rezultata odose svi u k.urac.