Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pita moja komšinica gdje se ima ovoga kupiti? ja joj reko u granapu odma iza Smajićeve mesnice...
Ovo njesra dere guzove po svijetu. Samo da ne narusi finansijsku ravnotezu.
E bas su finansije uravnotezene. Posebno kod nas, a i u svijetu.... Bitcoin ne moze stampat ko hoce i kad hoce. A sta je zlato? Dobro je imati pozlacen HDMI kabl npr. A iako nije pozlacen opet dobro radi (imam i jedan i drugi) Da danas moram birati izmedju jednog bitcoina, jednog dolara, jednog eura ili jednog grama zlata... ja bih izabrao taj jedan bitcoin ;) Sta bi ti izabrao? ;) http://www.24hgold.com/english/gold_silver_prices_charts.aspx?money=Eur
Popust na Litecoin Gear proizvode kupljenih preko ovog affiliate link-a. Na primjer, ako kupite ASIC udio 1K6X 160 MH rudar pomoću anniversary1yr kupona i platite izravnim prijenosom Bitcoin vaš ukupni trošak će biti 846,91 dolara. Sretno!!!
Najbolju cijenu za altcoin cloud rudarstvo nudi Litecoin Gear. Počeo je sa radom prije godinu dana a ASIC dionice su dostupne za manje od 10 dolara po MH a povrat uloženog ulaganja očekuje se za manje od 6 sedmica. U odnosu na konkurenciju Hashlets kod Litecoin GEAR ASIC dionice koštaju tri puta manje.
Kao prvo vijest nije točna ni u jedan metar, što bi se reklo u nas u narodu. Bitcoin ili BTC danas vrijedi 347,89 $ njegovu vrijednost u svakome trenutku provjeriti mozete na bitstamp.net pozz
2010 je prvi put trgovano BITCOINom... kuplje su dvije Pizze za 10000 BITCOINa!!!!!!! Ako je sadasnja vrijednost jednog 267 dollara, onda su to bile najskupje Pizze u istoriji!!!
Dok je budala, pametni će dobro živjeti. Još jedna navlaka za naivne. Neki će istina i profitirat, dok glavnim igračima bude trebalo takvih priča.
joj suplje majko mila.... ovo mi sve lici na dobro osmisljenu marketinsku kampanju...
http://www.youtube.com/watch?v=jFZT0P51vHA
Jos jedan imaginarni novac, ima ga i previse u el.sistemima. Jos nam samo ovo treba, dadnes gotovinu dobijes bitcoin=nista.
sta je bitcoinu pokrice ?
Dinoid ...isto sto i svim ostalim FIAT valutama ...NISTA. Njegova vrijednost je odredjena kao i svim ostalim FIAT valutama samo njegovom kolicininom u opticaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Morel njaki ekonomaš da meni ume pojasni štaje oti BITCOIN
Bitcoin je valuta koja nema nikakvog pokrića, nastaje nekako uz pomoć kompijutera pa čak su u početku i postojale "farme" kompijutera koje su generisale bitcoin-e, sada se smatra da je to ekonomski ne opravdano jer te struja dođe skuplje nego bitcoin. Njihova količina je ograničena nisam siguran ali mislim da je 21 milion bitcoina njegova maximalna količina. Eh sad ako ga neke zemlje ne zabrane biće dobro jer se sa njim lahko peru pare i države nemaju nikakvu kontrolu nad njim.
@M.ing Također te dopunim, putem "underworld" web stranica i bitcoina, moguće je trgovati drogom. Duga priča, ali istinita.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kupi kupi, pa krah i popuši zonfa.