Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravili su spomenuti da je "skrivena rečenica" ta da u toj banci morate biti Bošnjak ili neki drugi Musliman da bi ste radili! Također morate da podržavate ISIL i Talibane, jer ipak njihove pare perete........
Bogzna što si bio kreditno nesposoban pa ti banka kriva... Usput, CRK vodi Centralna Banka, ne komercijalne banke... žali se njoj.
Dobro bi bilo kad bi bilo tako a sta je sa onim pojefincima koji vam vec rade a koji su stekli ocjene i diplome ili u kafani ili protekcijama i kpjelakvim drugim relacijama
Neka probaju ostali da se takmiče sa ovakvim potezima. Onda će BiH biti na slatkim mukama...
Odličan potez, čestitke za BBI
Nidje veze komentari o Bakiru i SDA, ovdje je rijec o super ideji BBI banke
Baš tako...
Aferim za BBI banku! Nisam primijetio da neka druga banka daje ovolike pare za studente i zaposljavanje najboljih! Kada bi i druge banke ulagale barem promil ogromnih profita, sigurno bi vise svrsenika fakulteta imalo posao.
Bravo, samo ovako možemo ostaviti najbolje studente u zemlji, a ne gledati im stranačke iskaznice ili kome je Bakir rodbina?!!
pa i banka je bakirova hahah
To ti je ona "banka" sto kao ne daje kamatu, ima ponudu stednje za hadz (gdje su prednosti gore nego kod obicne stednje) - a istovremeno radi sve sto radi i svaka druga banka, praveci se blesavi da to KAO nije kamata. Tj. Prodaje maglu bosanskim muslimanima da joj daju pare i povjerenje da se igra s njim jer su "iste vjere". Bas kao sto to radi i Bakir.
Kako se pravi brend? Pitajte BBI Banku! Kad prolazite ulicom i to više nije "kod velikog parka" već kod "Bibiaja", kad čuješ Sarajevo Business Forum, odmah ti zvoni "to je ono od one Bibiaj"... Napredni i dugovjeki bili!
dzaba brend... dzaba sve, kad nemaju 5 bankomata u gradu... uvijek ce biti prosjek
@LeonardoAC Chuna i brand. Ta "banka" postoji samo zato da se peru pare i prodaje drzavna imovina kroz "poslove" sa "arapskim ulagacima".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jakako. Da ne odu.