Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a poznati zenicki cisti zrak?
Kako djeca u Zenici broje do deset kada se igraju žmurke? Metan, etan, propan, butan, pentan, heksan, heptan, otan, nonan, dekan! :)
zene nam po tri sise imaju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Travnički sir/livanjski sir, nevesinjski krompir, hercegovačko vino, kanjon Vrbasa, rafting na Neretvi/Uni, Baščaršija, ljetnje noći pod Starim mostom...raj na zemlji!
Fojnički krompir :)
moRe se i to ubacit'...zaboravio sam i rajčice iz buturović polja! ima toga...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najbolji brend je proizvod koji bi se mogao plasirati negdje,a kako ga uciniti prepoznatljivim,pa jedan nacin je uspijesan sportski klub i generalni sponzor tipa KK Cedevita, Efes, Hemofarm, a nas najpoznatiji brend je Violeta.
nema tu tornjaka, mislim na psa, a nema ni piramida... Imali bi mi mnogo toga brendirat, ali nema ko da to uradi, neće se valjda uvozni(roba) i izvozni (turističke agencije) lobiji time bavit.
A dimljeni sir-zarica?
A gdje je sudzuka..?
"Brendujte" sve! I vodu i vazduh. Da neko jednog dana moze sve te vajne "brendove" da pokupuje zajedno sa nama.
Mozemo brendirati novi naci pljackanja naroda, nezaposlenost i zapošljavanje po stranackoj vezi i rodbinskoj to se naravno podrazumjeva
Što bi se vi smarali? Svakako će to Hrvatska ili Srbija da prisvoje i registruju kao svoje. Nije ni crnogorcima mahane, sa nabrojanim dijelimo stećke pod UNESCO iako su stećci najbrojniji zna se gdje, na granicama srednjovjekovne Bosne. Prodali bi vi i majku za fening, samo da ne radite ništa.
travnicki sir zar nije to VLASICKI SIR :D cccc
Ako se proizvodi na planini Vlasic onda i logicno da nosi ime vlasicki sir a ovo je prvi puta da cujem da neko kaze travnicki sir a nisam seljak :D kako ti nazivas te ljude i rodjen sam u Travniku tako da mi ime ne igra neku ulogu a uostalom ne moze biti onda brendiran pod imenom vlasicki sir ocigledno jer se jos negdje proizvodi hvala ti ipak je izgleda pravo vlasicki sir :D
Ne nisam ni seljak ni ovako, ali oni ne mogu da ga brendiraju jer se isti naziv vec koristi zato je i uzet travnicki sir uostalom ako se proizvodi na planini zvanoj Vlasic onda po normalnoj logici da ce se i zvati vlasicki sir ali bosna nije normalna zemlja tacnije ljudi koji zive u njoj :D prijatno
Odavno su oni brendirali BiH,znate na koga mislim :)
vazno je nek su svi manastiri i gospa na listi......zasto su na listi katedrala i saborna crkva u SA a nisu ni Begova ni Careva???
A vapaće nam Rumuni oteše, ili će oteti??
Jednostavno. Na svaki produkt napisati "BA". If you know what i mean.