Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja trebam letiti sa njima u martu mjesecu, karta kupljena prije par dana...pisala sam im, nadam se da ce nekako izaci u susret..katastrofa :(
sad sam cula da vracaju pare, svima koji imaju povratnu kartu do 29 februara! Jeste da meni to nece pomoci toliko, jer zelim u ponedeljak da putujem ali i to je neka utjeha za sad :)
Ljudi, ja sam kupio kartu prije par dana. Danas sam zvao i rekli su mi da nazovem za par dana i da ce potraziti drugu kartu preko nekog drugog avioprevoznika. Vlada Magjaroszaga je oformila neki fond koji ce to platiti nasukanim putnicima. Javite ako znate vise. Ima nas sigurno bar stotina nasukanih iz BiH.
ode moja milja eurica .... ti evropsku uniju
Vratili bi da imaju od cega !!! Tako da svi koji imaju kupljene karte u Malevu nemaju nista do daljneg. !
Ako kontam dobro protiv iluminata se borite nacisti ,vehbosi, ko još?
to znači bar 10000 ljudi bez hljeba i krova nad glavom tako \"prosvijetljeni\" iluminati kažnjavaju mađarski narod samo zato što je rekao NE obožavateljima sotone
Ma daj!? Ja neki dan kupila kartu, sta sad? Vracaju li oni uopste lovu za rezervisane karte
Ma dajte ? Ja sam stigao u BiH sa Malevom , trebam da letim u ponedjeljak nazad , salite se