Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@avio Pricas gluposti! Vec sedmicama nisu imali niti jedan otkazan let. Glupani sa Sarajevskog aerodroma uporno izlistavaju slotove BHA na kojima ovi jos nisu poceli letiti, kao npr Prag ovih dana, ili Bec sto je bio slucaj mjesec i po u aprilu ili maju. BHA ne otkazuje letove vec sedmicama
da ih je ovakvih jos 15 komada, i da se napravi jedan veci aerodrom da bude pit stop za ostale destinacije...nasi politacari d...k.. dok druge zemlje razvijaju vazdusne linije...sramota
Posto imamo samo jedan bilo bi njabolje povezati sve zivo odjednom, npr : Sarajevo - Podgorica - Istanbul - Moskva - Tokyo - Sidney - Los Angeles - Chicago - New York - Toronto - Paris - London - (Malmo) - Berlin - Milano - Zagreb - Sarajevo !!!
Već sam nekoliko puta pisao - dvaput sam letio njihovim avionima, dok su još imali fokere, i nikad više, od usluge pa nadalje, da ne nabrajam. A letim često. U zadnje vrijeme najčešće koristim Croatiju. Ali ima dodatni problem - molim vas da posjetite web-stranicu sarajevskog aerodroma. NEMA DANA da od moguća tri leta BH Airlinesa DVA ne budu otkazana. Ja je posjećujem svaki dan, jer često imam i drugih poslova, a nekad sačekujem strance na aerodromu. Čini mi se da je u zadnjih šest mjeseci bio JEDAN JEDINI dan negdje prije tri sedmice kad nije bio otkazan nijedan let. Otkazuju i druge kompanije, jedno vrijeme je i MALEV (zbog štrajkova u Budimpešti, skoro 20 dana), ponekad i Lufthansa ili JAT, ali 66% letova otkazivati SVAKOG DANA, malo je previše. Od čega žive? Od državnih dotacija - to jest, iz mog, tvog, našeg džepa?
napokon
što jest jest predobro izgleda..šteta što ih nema više al aBd jednog dana..
Ovo je \'Turkishovo maslo\'. Nema teorije da bi se nasi haklembaci sjetili da lete iz Podgorice za Istanbul.
Ma nema sta jedan Avion tipa Bonig 737 u floti i mi se trebamo ponostiti treba nas biti sramota vidi koliko imaju susjedi :(.. Fakat drago mi je ali ponosan nisam.
gledajte ga kako se sjaji u vedrom nebu, ovakvi prizori i BH repka su razlozi zasto se ponosim jer sam Bosan\'c ;-)