Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ovi u Mostaru bili uspostavili liniju Mostar Zagreb sa presjedanjem u Osijek....let traje 6 sati...naravno i to propalo
sve u BIH propada...
Putuje se i sad manje od 24 sata. Linija Beograd-Melbourne sa Etihadom je 21 sat. Beograd-Abu Dhabi 5 sati, pauza 2 sata pa Abu Dhabi-Melbourne 14 sati. Teze je doci BH cestama do Beograda nego letiti Etihadom do Australije. Ono sto mediji treba da pisu jeste da je Bih u najgoroj trecoj grupi za dobijanje australskih viza. Oni imaju klasifikaciju zemalja i od toga zavisi koliko dokumenata treba za vizu. Hr i Cg su cak u prvoj grupi, Srb je u drugoj a nama samo sto jos ne traze i krv da izvadimo
17 sati je predugo. Jest da je sa predsjedanjem duže ali nadišes se normalnog zraka i prošetas a ne da stojiš u avionu da ti noge ne oteknu .
A vecina ljudi zivi na istocnoj obali. Opet ga dodje da mora sjedati na let iz Sidneja do Pertha koji traje ako se ne varama 4 debela sata. Vodu vari vodu hladi.
Australija ce nam bliti blize hehhe barem kad je rijec o vremenu provedeno u zraku.
Dobro, mora da Istanbul nije Evropa.
Sve je to dobro al ne lete svi Perth London. Let traje cistih 24-25 sati bez racunanja u presjedanju ili pauzi. Odavde moras do evropskog grada,zatim slijetanje u Aziji pa ponovo do Au. Bila sam ko Fata kad sam stigla,ne znam jesam li dosla il posla koliko vremenskih zona promijenis.
Kada trebaš do Sidneja, isto ti dođe. London - Perth - Sidnej Wien - Dubai (ili Singapur) - Sidnej. Ovo je samo ušteda kompanije na aerodromskim taksama, vremenski isti klinac. :)
Ova odluka je sigurno,donešena u, Domu naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine !!
Стварно је главни град Аустралије, Мелбурн, екстра из ваздуха.
Moguce je.
@rosko Шта? Зар није очигледно са приложене фотке?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
mrzim ove duge letove malo vise nego kratke. ko god kaze da voli letjeti, laze