Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Copaj Fadile copaj,qurac ces za veceru
na kraju, kad se isprodaju sve državne dionice u javnim kompanijama ode Bakir iz politike .. da se bavi nečim "opipljivim"
nece imat sta da jede
po ustaljenom principu...unapred se nadje kupac :) prodje jedna ili dvije aukcije i lafo nema ponudjaca...kad se drasticno smanji cijena gle cuda...neki Evropski i mnogopoznati kupac "odjednom ima para" pa kupuje dionice Organizovani kriminal ala carte...sramota za pravosudje i SIPU sto ovo "ne vide"
A ko ste vi da prodajete javnu imovinu, p. vam materina? Vi svaki put trebate organizovati referendum da pitate gradjane, da li su za prodaju drustvene imovine. Ako ne zelite da se bavite poslovima, prevacite te dionice u vlasnistvo grada ili opcina, neka oni imaju korist. Jbem vam majku kriminalnu, dabogda svi srcani dobili kolektivno!!!
To su oni za koje ste vi glasali, pogotovo veliki vjernici a narocito uzorni muslimani.
realna cijena fds dionica na burzi 80km oni prodaju svoj dio čovjeku u Austriji za 39km a taj i uvali ih b.tabaco ponovo za 80...dobri ciko iz Austrije kaži skim si u talu.... bosna lijek kvotira kod 18, a oni će prodavati po 12...kupac je već poznat, isti kupac već posjeduje pod imenom druge firme većinske dionice... opet raja i austrije opet društvo sumnjivog lica...
Mmf + prodaja drzavne imovine + zaduzenja kod raznih banaka = nacionalisticke stranke na vlasti od 91 godin.
Evo Novalic i ekipa opet imaju viziju kako zaraditi koji milioncic.Sigurno im Berilo i Koldzo koordiniraju .
Na kraju će samo ostati komentari na Klix-u. Kao i obično mrtvo slovo na papiru.
ahhaha...dok se mi prepiremo oko gluposti, referenduma, ko je srbin, ko musliman i ko hrvat, ljudi prodase sve da bi sebi mogli namiriti plate od po 5 i 10 hiljada i da imaju za hobotnica i skupih vina po najboljim sarajevskim restoranima, naravno na racun naroda
slažem se... i to sve po zakonu :))))))
narod zna
Ja bih tu raspisao referendum