biznis
1

Asortiman Mercatora od sada i na dlanu kupaca

Sarajevo-x.com
Korištenje mobilnih aparata odavno je preraslo funkciju obične govorne komunikacije. Odnedavno kupovina proizvoda iz Mercator asortimana u saradnji sa Content.ba za puni korak bliža je mnogim vjernim kupcima.

Upravo tokom prethodnog vikenda u Mercator Centru Ložionička kupci su imali priliku iskoristiti pogodnosti gratis dopune svojih mobilnih aparata sa "Mobile shopping" aplikacijom.

Zainteresirani vlasnici mobilnih aparata koji posjeduju postavke za pristup internetu putem "Mobile shopping" aplikacije od sada iz udobnosti svoga doma mogu vršiti kupovinu proizvoda i usluga koji se nalaze na policama Mercatora BH.

Na promo štandovima koji su bili postavljeni u MC Ložionička, kupci su mogli dobiti sve informacije o "Mobile shopping"-u, a stručno osoblje je zainteresiranima za ovu vrstu usluge na licu mjesta izvršilo instalaciju aplikacije. Jednom instalirana „Mobile shopping“ aplikacija na korisnikov mobilni telefon je funkcionalna bez obzira preko kojeg od tri telecom operatora koji posluju u Bosni i Hercegovini se koriste usluge govorne telefonije.

Svi zainteresirani kupci „Mobile shopping“ uslugu mogu koristiti na način koji im najviše odgovara:

  • Besplatno preuzimanje aplikacije slanjem Emaila sa svojim podacima (broj mobitela) na adresu [email protected]
  • Posjetom web stanice www.content.ba
  • Ako svojim mobilnim telefonom posjete stranicu http://mercator.content.ba
  • Kupovina aplikacije slanjem SMS poruke sa kodom "GGJGG" na broj 061 11 33. Cijena: 4,60 KM

Za više informacija posjetite www.mercator.ba.