Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova NovaVita je stvarno dobra. Probala sam i MultiVita- ona ne valja!. Ne pada mi na pamet nikada više kupiti cedevitu pored naše NOVEVITE koja je zaista odlična i 1 km jeftinija od cedevite. Ljudi kupujte domace!!!!!!!
Jos samo trebamo poceti Pastu za zube proizvodit ali kvalitetnu....Imamo li mi ijednog proizvodjaca pasti za zube? :P
Odličan potez Asmira za promovisanje domaćeg brenda. Volio bi u budućnosti više vidjeti naših reprezentativaca u promovisanju domaćih proizvoda ne bil se i kupovna svijest naših građana usmjerila više ka domaćim proizvodima, a ne da se reklamira Sber Banka i sl.
Apolon majke mi :D
zasto piskim puno puta poslje obadva napitka i cedevite i ove jel to hemija neka u prahu
Bega, mogo bi poradit na podrzavanju i zadrzavanju svoje koncentracije, kad ti pucaju iz daljine!
reklama je najbitnija, za coca colu zna svaki insan na planeti al bez obzira na to dnevno vidis 20 reklami, filuju ti mozak svaki dan
coca cola bi se trebala preimenovati u Cita Gola,napitak davno prevaziđen,opstaje samo zbog moćnog marketinga
Al da nosis pakete nista vise
Moj Asmire kako si poceo braniti imas mjesta kao radnik u novoj viti
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Upravo sam se nadero domaćeg graha, hljeba, paradajza, luka i kiselog mlijeka
da smo osigurali drugo mjesto ok....lijepa akcija van terena....a ovako mi ovo nekako "glupo"........
Izgleda da ce kisa.
Cedevita Zakon ;))