Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas narod želi kapitalizam - a hoće da živi u socijalizmu... ili jedno ili drugo...ne može oboje nikako. Kad imamo oboje onda imamo BiH ! Paradoks: - Psujemo na političare, a mi ih biramo! - Psujemo na privatnike, a oni hrane 70% države! Svi bi penzije, a da ne rade... vlast kupuje socijalni mir...i tako u krug... KAKAV NAROD - TAKVA VLAST
Šta je hejteri šta odmah pljujete po firmi, barem će neko dobiti poso' da barem češće pokrećemo nove biznise svima bi nam bilo bolje
Gube licencu na uvozu auta pa kontaju da ce im raja kupovati kifle mogu umrjeti al tu kiflu pojesti necu kriminalci okoreli..
germe zeneee germeeeeeee :)
Ma p.oserm ti se u vjest majmuni jedni glupi
Propade ASA u Bosni ali bogami ne pise im se dobro i na svjetskom trzistu. ne mogu dovijeka biti ekskluzivni dobavljac prevlaka. a kad prestanu biti onda su pisi propalo.
OMG za savjetnika u nekom od hiljadu ministarstava!!! Bolji bi bio ne od vecine nego od svih tamo!!
@ Nezaposlen Ako si RADNIK - primit će te vrlo rado i dugo ćeš raditi tamo ako si NERADNIK - možda te i prime, ali nećeš dugo ostati tamo Ako si ozbiljan kandidat - želim ti svu sreću !
Konačno pozitivne vijesti iz ekonomije. Sretnooo i od mene
Sretno Asi s novim biznisom
Hoćel primat radnika Ja nigdje ne radim a rado bi
Eh, dok neki privatnici pod krinkom KUPUJ DOMAĆE otimaju fotelje u vladi, drugi privatnici se trude da grade ekonomiju.
Potpisujem svaku riječ!
Hahaha, bolje i to nego kukuruz pun mi je kufer varenih kukurica
A kad si to vidio golf 2 u asi :DDD bilde