Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno je kako se prodaje drzava za koju su ginuli ljudi dzaba. Zasto su nasi djedovi bili mnogo pametniji od nas, jer nisu prodavali zemlju koja kune svakim kvadratom koji prodas zemlja te kune. Danas cim dobiju nasljedstvo odmah tabla prodaje se, sramno. Prodavat cete vi i gace na stapu stoko
@Kalambur kad neko napise ginuli djaba, odmah se najezim. Normalno da su ginuli djaba, jer su glupi. Za koga ratovat. Da mi on sad pametuje kak sam ugrozen i da trebam glasat za njega i tak te gluposti. Da ne dodje neka druga vjera na vlast.
@Djowee85snaga1naroda DŽABA se kaze seljo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko se tek zena proda svake godine Arapima
čuj nije bilo prijavljeni pa adresi jel to neki vic pa prodali zemlju zraku ko će odgovara Il je to ok da se neki obogate
s tim ko je vlasti 20 godina ne čudi me ni sekunde, neka i treba valja vratit onu pomoć koju su slali svijet mislio ko oni daba slali pomoć, pa vi glupi narode glasajte i uskoro narod u BiH će biti u manjini
Možda su Dodo i Covke upravu za neke stvari kad kazu
Sta ima veze, radit ce te kao njihovi hamali, dok vam arapi jasu sestre, kcerke, mame.. Mirna bosna
Hoćeš pare a da ti ne udje. Svi vi koji ste prodali za debele pare nemoj da kukate. Drzava je glupa što nije uzela pare na ilegalnoj gradnji il kaznama na prodaji zemlje u vodozaštititnoj zoni. Al su načelnici i partijska vrhuška uzeli pare i neke tamo dijamante kao Turkoovička.
Spade bošnjo sa 23% na 22%
Ja stvarno ne vidim što je njima lijepo u BiH kad ni mi sami nismo zadovoljni našom državom
@sorabdrinsky. Nemoj ti od srba koji su se uvalili u muslimanske kuce i mislili nikad vratii vlasnicima.. Srbi su prodali nekretnine za dobre pare pa sad u container rove da nadzu sta jesti u manjem entitetu jer su kupili za male pare kuce i potrosili pare vec.
Ja sam bila u ratu medicinska sestra od Spicaste stjene do Azica previjala ranjenike nijedan nije bio Arap.Borimo se za SUVERENU,NEDJELJIVU< ZAJEDNICKI SARAJEVSKI KANTON !!!
A tek kako si borcima podizala moralnost.
Ima da ga glabamo! Prodajemo svoju imovinu,sutra će da nam oni politiku vode. Postat ćemo stranci u svojoj zemlji.
treba vratit begovinski posjed gdje mu pripada
Invazija
Samo treba ih nagovoriti da od pravoslavaca i katolika kupuju i to
@invisibleman nema od nas kupiti,ako budem prodavati a to necu,samo pokloniti zidovima barem ce napraviti nesto schalom
ovi arapi ce biti izvarani a imovina oduzeta nisu svjesni kod kakvih prevaranata su dosli
Najvise su nazalost hajrovali Srbi od ovih Arapa jer je opet nazalost vecina zemlje oko Sarajeva bila srpska. Bosnjo je to davno prodao i siso u stanove i mahale. Tako da ne lupajte po ovima koji su sta usicarili.