Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LIKE AKO JE BOLJI SAMSUNG OD IPHONE! :)
S3 avion naspram novog iPhone-a, Samsung mama. Ebees mobitel gdje ne mogu prijatelju prebaciti sliku preko bluetootha na neki drugi mobitel..
Pazi...objasni mi po cemu je navikan? Bil ti kupio nesto sto je navikano i sto nema svoju svrhu i funkciju te sto ne radi kako valja? Ja nikad! A kladim se niti da bi se citav svijet zadovoljio razvikanoscu...sa prodatih stotine i stotine miliona uredjaja.... To je jako lijepo da se prizna da apple jeste cool jer ima jak image a da ispade da je samsung onda wannabe alternativa za one sto mrze iPhone iz nekog razloga! Apple je jedini kompletan ponudjac i softvera i hardvera...i sve je njihovo! Pa od njega je sve i kopirano...ukljucujuci i samsung i google zajedno... Koristio sam samsung sa badom i to je katastrofa, teska! Samsung nema cuda...ima kopije...imaju te kineske krvi da samo kopiraju! Bil ti kupio nesto sto je navikano i sto nema svoju svrhu i sto ne radi kako valja? Ja nikad! A kladim se niti da bi se citav svijet zadovoljio razvikanoscu...sa prodatih stotine i stotine miliona uredjaja.
Ti bezimeni , moras da shvatis da ce odma nakon iphone 5 izaci i neko cudo od samsunga , ali trenutno je galaxy najjaci tell na marketu. Iphone je samo navkan telefon i postao je \"cool\" stvar i kupuju ga oni koji hoce da budu cool i da se furaju,svi koji se imalo razumiju u tell ce se odluciti za nesto drugo.. I ovo ne pise neko ko ne moze priustiti sebi iphone , vec neko ko ima iskustva i s jednim i s drugim.
Kladim se u $100 da svi ovi ovdje sto mrze iPhone su oni koji ga mrze jer nisu nikada imali priliku da ga drze u rukama,pa ga zato mrze...
samo pogledaj ovo prijatelju i sve ce ti biti jasno koliko je apple odnosno STIV ĐOBS genijalan, orginalan i inovativan .. http://www.youtube.com/watch?v=wFeC25BM9E0
Citam argumente i izvlacim cudne zakljucke: \"S3 mama\" jest mama jer je zadnji koji je izasao na trziste logicno...kad izadje iP5 sad i on ce bit tata...pa ce tata k.a.r.a.t. mamu svaki dan! Koja mrznja Apple-a od ovih samsung-google simpatizera...da samsung ima badu OS bez androida bio bi jedna poveca crnacka k.a.r.i.n.a. Apple ce sjest pa napravit nesto novo kao sto je i dosada radio prvi inovacije pa krenu samo prepisi druze. svaki potez oni prate i sve iskopiraju tu su najjaci. Evo kad i ako izadje nesto novo samo pratite sljedeci potez samsunga... iPad kad je izasao tableta nidje ni od jednog proizvodjaca da je ozbiljan...bilo je tu i tamo pokusaja...cim je iPad izasao 150 hiljada pokusaja! Nabijte sebi bluetooth u dupe...zajedno sa fajlovima. Flash je tehnologija na zalasku. Kakvih zasljepljeno-neinformisanih likova ovdje ima mati mila...povraca ti se od citanja komentara...a svaki potkovan boze sacuvaj! Od toga da je bolji i od iphone-a 12 zamalo.
Jasno je kao dan da je opala prodaja Apple-ovih smartphona pa su brze bolje nesto smutili kao tuzbu ! cccc
Imam iPhone, i stvarno je telefon extra i ne moze mu nijedan telefon sto se tice toucha ni pripelit.Ovaj samsung S3 je vrh telefon..A kad skontas taj iphone 5 jos nije izaso..a vidim ovdje neki vec komentarisu kako je s3 bolji od novog iphonea.kojeg jos niko nije ni vidio..Ne mlatite ljudi..Samsung jeste dobar...ali sve je to dobra kopija iphonea..Sacekajmo iphone 5 pa da se uvjerimo u to...
\"Jeftina kopija Apple-a\" za razliku od jabuka orginala moze prebacivati fileove preko Bluetooth-a jer to mogu i svi drugi mobiteli zadnjih 5-6 godina. Moze prikazati flash u browserima sto je orginalu nemoguce i dan danas. I moze jednostavno manipulirati multimedijskim fileovima bez potrebe za iTunes-om. Stvarno moras biti tehnicki ogranicen i u potpunosti marketinski zasljepljen poluproizvodom kakav je iPhone da bi ga kupio. Zabrana prodaje je ocajnicki potez kad konkurencija izbacuje proizvod koji te moze pomesti sa trzista.
NOKIA 3310 VRH
Je li slucajno sto je na slici samsung ruka crna :D
Sud u Americi nece izaci ovaj put u susret Appleu. Ako se slucajno i desi da i ovaj put Apple dobije spor, Konkurencijsko vijece koje je nesto kao agencija za zastitu potrosaca, oborice sudsku odluku. Tako to u Americi funkcionise - nikome se ne dozvoljava monopol. p.s.: nema sanse u Americi sudije potkupiti, jer rade za tako visoke plate da im extra pinka nista ne znaci, a i zbog tako visokih plata i nece sebe da dovode u situaciju da izgube posao i da im se jos oduzme pravosudni ispit!!!! Nije to Bosna.
Pusite ga Apple-ovciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dokučila vatra ispod ja.ja. SAMSUNG RULESSSSSSS
ej kolko si ti glup, pa iphone je napravljen za malu djecu zato ima samo i jednu tipku da nebi ni slucajno mogao pogrijesit
Daj mi samo par dobrih razloga zasto mislis da je Iphone bolji od Samsunga, mislim na ove posljednje verzije telefona.
aple se prepao konkurencije pa umjesto da se takmiči sa njom, traži zabranu prodaje proizvoda konkurencije, kako jadno